Connect with us
Fanii Real Madrid îl vor pe Mbappe, nu pe Neymar, în locul lui Cristiano Ronaldo

Sport

Fanii Real Madrid îl vor pe Mbappe, nu pe Neymar, în locul lui Cristiano Ronaldo

Vești surprinzătoare din partea fanilor Real Madrid. Suporterii echipei Real Madrid îl preferă pe noul star al fotbalului francez Kylian Mbappe şi nu pe brazilianul Neymar, în locul portughezului Cristiano Ronaldo, aflat pe picior de plecare la Juventus Torino, informează presa sportivă spaniolă.

Cotidianul AS a lansat un sondaj de opinie pentru a afla cine ar putea fi înlocuitorul ideal pentru Ronaldo la Real, iar rezultatele sunt foarte clare: 89,5% dintre cei 182.435 de votanţi îl preferă pe Mbappe şi doar 10,5% pe coechipierul acestuia de la PSG, Neymar.

Deşi transferul lui Cristiano Ronaldo la Juve nu a fost anunţat oficial, presa iberică în spune deja „Ciao” atacantului portughez, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, care evoluează din 2009 la Real Madrid.

„Ciao CR7”, titrează ziarul El Mundo Deportivo din Barcelona. „Real şi-a asumat plecarea sa, ziua decisivă va fi astăzi, iar Juventus vrea să finalizeze operaţiunea pentru a-l putea prezenta”, subliniază publicaţia.

AS subliniază, la rândul său, că italienii ar dori ca sâmbătă, 7 iulie, să-l poată prezenta pe numărul 7 portughez, în vârstă de 33 ani. Juventus „speră să-l prezinte mâine, pe stadionul său”, suporterilor bianconeri, subliniază cotidianul madrilen, care titrează pe prima pagină, „Cristiano, ieşire iminentă”.

Mass-media spaniolă reaminteşte că fanii torinezi l-au aplaudat pe Cristiano Ronaldo după golul spectaculos, din foarfecă, pe care starul lusitan l-a marcat în poarta lui Juve, la Torino, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.2017-2018.

Real Madrid a realizat primul transfer de la sosirea antrenorului Julen Lopetegui

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid a anunţat oficial achiziţionarea fundaşului lateral Alvaro Odriozola de la formaţia Real Sociedad, acesta fiind primul transfer realizat de madrileni după numirea lui Julen Lopetegui în postul de antrenor.

În vârstă de 22 ani, Odriozola a debutat la naţionala Spaniei sub comanda lui Lopetegui, pe 6 octombrie, împotriva Albaniei, fiind inclus apoi în lotul pentru Cupa Mondială 2018, unde nu fost însă utilizat.

Citește și: Cristiano Ronaldo, la Juventus! Cu cine îl va înlocui Real Madrid

Conform presei spaniole, valoarea transferului se ridică la 30 milioane euro, la care se pot adăuga alte 5 milioane, în funcţie de performanţele jucătorului.

Alvaro Odriozola, care a disputat 41 de meciuri pentru Real Sociedad în sezonul trecut, în toate competiţiile, a semnat un contract pe şase ani cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top