Connect with us
Pep Guardiola, anchetat de UEFA! De ce este acuzat antrenorul de la Manchester City

Știri

Pep Guardiola, anchetat de UEFA! De ce este acuzat antrenorul de la Manchester City

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, va fi anchetat de către UEFA. Acesta va trebui să dea explicaţii pentru ”comportamentul neadecvat” pe care l-a avut în timpul partidei cu Liverpool, de marţi seara din returul sferturilor Ligii Campionilor.

Guardiola a protestat după ce arbitrul Antonio Mateu Lahoz a anulat un gol al atacantului Leroy Sane la finalul primei reprize a întâlnirii, tehnicianul fiind trimis în tribune.

Guardiola a fost acuzat şi pentru faptul că pe parcursul reprizei a doua a luat în mai multe rânduri legătura cu staff-ul tehnic al echipei sale.

Şi clubul Liverpool va fi anchetat pentru comportamentul fanilor, care au aruncat petarde şi au aprins artificii în tribune.

Liverpool s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după ce a câştigat ambele manşe ale sferturilor cu Manchester City, 3-0 pe Anfield Road şi 2-1 pe Etihad Stadium.

Cazul va fi discutat de către Comisia de disciplină a UEFA pe 31 mai.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Manchester City – Liverpool scor final 1-2 și AS Roma – FC Barcelona scor final 3-0 Rezumat video

Manchester City – Liverpool și AS Roma – FC Barcelona au fost meciurile de marți seara în Liga Campionilor.

UPDATE: AS Roma a reuşit surpriza sezonului în Liga Campionilor şi a eliminat-o pe Barcelona! Romanii s-au impus cu 3-0, prin golurile marcate de Edin Dzeko (6), Daniele De Rossi (58 – penalty), Kostantinos Manolas (82).

În cealaltă partidă, Liverpool s-a impus în deplasare la Man. City. Jesus a deschis scorul în minutul 2, dar Salah (56) şi Firmino (77) au asigurat calificarea cormoranilor.


Stire initiala

La prima vedere, lucrurile par a fi clare în cele două dispute. În tur, atât Liverpool cât și FC Barcelona s-au impus la diferență de trei goluri în fața adversarilor din această seară și sunt cu un picior în semifinalele Champions League.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

foto: Hepta.ro

CITEȘTE ȘI: Se sparge supremația Messi – Ronaldo? Câștigător surpriză pentru Balonul de Aur 2018
Rusia va crea o „poliție turistică” pentru suporterii care merg la Cupa Mondială de Fotbal 2018
Andres Iniesta de la FC Barcelona se RETRAGE! Fotbalistul a făcut anunțul trist

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top