Connect with us

Știri

Play-off Liga 1: Craiova – CFR Cluj, capul de afiș al etapei a treia. Programul meciurilor

După pauza luată pentru meciurile amicale ale României cu Israel și Suedia, Liga 1 revine. Etapa a treia din play-off propune un câteva meciuri interesante, iar capul de afiș este ținut de CSU Craiova – CFR Cluj.

Sâmbătă, 31 martie, de la ora 20.45, liderul campionatului întâlnește pe stadionul Ion Oblemenco echipa ambițioasă a Craiovei.

Clujenii au nevoie de victorie pentru a-și consolida primul loc, în condițiile în care FCSB întâlnește pe Poli Iași, considerată cea mai accesibilă echipă din play-off.

De cealaltă parte, oltenii au nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru titlul de campioană.

”Vom juca la victorie, sper să o obținem și să reducem distanța dintre noi și CFR la un punct. Craiova este echipa care se exprimă cel mai consistent în acest sezon.

Punctele de acasă, într-adevăr, le-am luat mai greu, dar ni le-am luat și sper ca cele 12 puncte rămase în joc, de acasă, să le putem câștiga. Mereu am jucat la victorie și sperăm să ne apropiem la 1 punct de CFR”, a declarat Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova.

Rămâne de văzut cum va rezista problematicul gazon al arenei din Bănie, care a pus dificultăți și în partida România  – Suedia și care a nemulțumit ambele echipe.

Duminică, Astra are meci cu Viitorul, de la ora 18.00. Cele două echipe, vecine de clasament nu traversează o perioadă prea bună.

Băieții lui Hagi au luat doar 1 punct în cele două meciuri de play-off disputate, iar la Astra tensiunile sunt mari.

Cu fotbaliști neplătiți și cu Edi Iordănescu în conflict cu patronul Ioan Niculae, după ce acesta acuzat jocul echipei din înfrângerea cu Craiova, Astra încearcă să-și învingă condiția și speră la o clasare cât mai bună.

Tot duminică, 1 aprilie, de la ora 20.00, se dispută FCSB – Poli Iași. Elevii lui Nicolae Dică pornesc cu prima șansă, dar trebuie menționat că ieșenii au pus mereu probleme roș-albaștrilor.

FSCB are o singură în victorie în ultimele cinci meciuri contra lui Poli Iași, iar ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a terminat cu victoria echipei lui Flavius Stoican.

Meciurile CS U Craiova – CFR Cluj, Astra – Viitorul și FCSB  – Poli Iași vor fi televizate de Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

Clasament Play-off Liga 1

CFR este lider înainte de meciurile din această etapă, iar FCSB este pe 2. Astra și Iași au un meci mai puțin, după ce meciul dintre ele s-a amânat din cauza vremii nefavorabile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top