Connect with us
Tenis: LIVE VIDEO Halep vs Bellis la Digi Sport 2 - HALEP ONLINE DOHA

Sport

Tenis: LIVE VIDEO Halep vs Bellis la Digi Sport 2 – HALEP ONLINE DOHA

Live VIDEO online cu Simona Halep de la Doha. Simona Halep luptă pentru un loc în finala WTA la Doha unde joacă împotriva lui Bellis. Meciul de tenis este LIVE VIDEO pe Digi Sport 2.

UPDATE Ora 16:57 Halep – Bellis 1-0. BREAK SIMONA! Sportiva noastră a început foarte bine meciul și a reușit să se impună pe serviciul adversarei din SUA, scrie Digi Sport 2.

UPDATE Ora 16:53. A început partida cu Bellis la serviciu.

UPDATE Ora 16:50. Simona Halep va avea parte și de galerie, pentru că în tribune se află aproximativ 300 de români.

UPDATE Ora 16:45. Simona Halep a intrat pe teren și se pregătește pentru start.

Halep vs Bellis stream video online gratuit

Dacă doriți să vedeți meciul Simonei Halep care joacă împotriva lui Bellis la Doha o puteți face AICI.

UPDATE ora 16:34: Garbine Muguruza a câștigat cu 3-6, 6-1, 6-4 în fața Carolinei Garcia și este prima semifinalistă a turneului WTA de la Doha. În scurt timp va începe meciul dintre Simona Halep și CiCi Bellis.

În semifinale, Muguruza va juca împotriva câștigătoarei dintre Halep și Bellis.

UPDATE ora 16:15: Ora de începere a meciului dintre Simona Halep și CiCi Bellis a fost împinsă la 16:45, din cauză că meciul dintre Garbine Muguruza și Caroline Garcia s-a întins de-a lungul a 3 seturi.

HALEP ONLINE DOHA. Simona Halep luptă pentru un loc în semifinalele de la Doha cu jucătoarea din Statele Unite, Catherine Bellis. Meciul se va disputa vineri, în jurul orei 16:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

HALEP ONLINE DOHA. Bellis, ”victime” de marcă la Doha

Sportiva de 18 ani reprezintă surpriza acestei ediții de la Doha. Bellis a venit din calificări și a avut un traseu infernal, trecându-și în cont câteva ”victime” de renume.

În prima rundă a trecut de Darya Kasatkina (7-5, 6-1). În turul secund a eliminat-o pe finalista de la US Open, Madison Keys (2-6, 6-3, 6-0), iar în optimi a trecut de campioana de anul trecut de la Doha, Karolina Pliskova. Bellis s-a impus cu 7-6, 6-3.

Cici Bellis a profitat de numeroasele greşeli comise de Pliskova (peste 50) şi s-a impus într-o oră şi 36 de minute.

„Sunt neînfricate, nu se îngrijorează de nimic. Nu au îngrijorări că joacă împotriva jucătoarelor de top, pentru că e normal. Când eram ca ele, simţeam acelaşi lucru: că nu am ce pierde când jucam contra unei jucătoare mai mari. Dar acum ele sunt mult mai puternice, foarte înalte.

Totul e deschis, după părerea mea. Tinerete jucătoare pot face rezultate bune. Dar nici cele mai în vârstă nu se descurcă rău. Aşa că tenisul e cu adevărat atrăgător acum. Nu ai o jucătoare sau două care fac totul şi câştigă totul, ceea ce face circuitul mult mai atrăgător pentru spectatori”, spunea Simona, la începutul anului, referindu-se la jucătoarele care vin din urmă.

HALEP ONLINE DOHA. Lupta pentru numărul unu WTA cu ”nervoasa” Wozniacki
Simona Halep luptă cu daneza Caroline Wozniacki pentru fotoliul de lider mondial. Pentru a-și recupera poziția, românca are nevoie să avanseze cu un tur în plus față de campioana de la Australian Open.

Wozniacki a acces și ea în sferturile de finală, după ce a învins-o pe Monica Niculescu, în urma unui meci tensionat.

Daneza s-a plâns arbitrului de scaun de sunetele scoase de româncă în timpul punctelor şi a încercat să o imite pe jucătoarea noastră, pentru a-şi susţine cazul. Nu a reuşit decât să devină uşor ridicolă şi să scoată o serie de sunete caraghioase.

„Este singurul mod în care poate câştiga”, i-a spus liderul mondial arbitrului, care a susţinut, însă, că Niculescu nu a încălcat regulametul în vreun fel.

Reacţia campioanei de la Australian Open a venit în contextul în care tocmai pierduse un avantaj de 4-1 şi fusese egalată, la capătul unui game în care românca de 30 de ani a reuşit să facă spectacol şi să-şi determine adversara să comită greşeli care nu îi sunt caracteristice.

”Are un stil interesant, dar încearcă să îți intre în cap. Începi să te enervezi și să faci greșeli. Nu e amuzant și nu despre asta e vorba în tenis. Totuși, jocul ei e spectaculos. E amuzant să joc cu ea”, a comentat Wozniacki.

”A fost un meci greu. A încercat să mă irite. Am făcut niște greșeli prostești. Folosește metode care nu sunt fair-play și încearcă să intre în capul tău. Asta e”, a spus Wozniacki și pentru televiziunea daneză.

HALEP ONLINE DOHA. Formă fizică bună
Simona Halep nu îl are pe Darren Cahill alături, la Doha, dar se descurcă de minune și fără antrenorul australian. Andrei Pavel este ”la comandă”. ”Cneazul” a postat pe contul său de Instagram și o poză din vestiarul sportivei noastre, după meciul cu Anastasija Sevastova (6-4, 6-3).

Sportiva de 26 de ani arată semnul victoriei, în timp ce Theo Cercel lucrează deja la recuperarea Simonei, care nu a avut prea mult de muncă. ”Simo” a stat pe teren o oră și cinci minute.

În poză mai apar și Andrei Pavel, dar și Andrei Cristofor.

HALEP ONLINE DOHA. Sfaturile prețioase ale lui Pavel
Simona Halep a cerut intervenția antrenorului pe teren, la meciul cu Anastasija Sevastova, pentru prima dată în turneul de la Doha. În absența lui Darren Cahill, Andrei Pavel a fost cel care a coborât lângă scaunul locului 2 WTA, pentru a-i oferi sfaturi prețioase, iar efectul a fost imediat: Simona nu a mai pierdut niciun game și a câștigat pentru a merge mai departe, în sferturile de finală.

Halep (26 de ani) a câștigat primul set, dar l-a început mai slab pe cel de-al doilea. A solicitat on court coaching la scorul de 3-2 pentru Sevastova, care avea un break în față. Vizibil nemulțumită de propriul joc, i-a cerut sfaturile lui Andrei Pavel, care nu a făcut decât să îi ceară să ajusteze ușor loviturile și să îi dea încredere că schimbările pe care le încercase în ultimele game-uri erau exact ce i-ar fi trebuit.

„Ai jucat foarte bine, e ok. Dă-i un pic de efect. Când ai dat acum cu efect și în game-ul trecut, ai dat un pic cu efect și în game-ul trecut, nu ai mai dat așa de plat în ea, ți-a intrat tot timpul. Dă-i un pic de efect, nu trebuie să dai plat. Și nu trebuie să faci tu toate punctele, mai las-o și pe ea”, i-a transmis Andrei Pavel.

„N-am cum să alerg”, a răspuns Simona Halep.

Andrei Pavel a continuat: „Știu chestia asta. dar când i-ai ridicat mingea prima oară și din prima ai vrut să dai toate trei numai bum, bum, bum, una mai moale și după aia poți să dai în ea. Atâta tot! Înțelegi? Fii atentă la scurta aia când are ea mână liberă”.

Simona Halep: „Nu simt ritmul, sunt contra”.

Andrei Pavel: „Nu ești contra, știu că tu simți așa, dar se vede foarte bine. D[-i un pic de efect, ca să îi dai un pic de margine acolo. Mai ales dacă nu simți piciorul să împingi în el cât poți tu, atunci dă-i un pic de efect. Tot așa iute mâna, doar cu un pic mai mult de efect. Și gândește-te unde vrei să îl plasezi, nu te mai gândi cum. Altfel, joci foarte bine, stai liniștită. E incredibil, ai avut un pic de ghinion acolo, la 1-0. Altfel, ești pe felie, stai. Schimbă-i ritmul. Hai! Hai, punctul ăsta!”.

9 puncte consecutive a câștigat Simona Halep după sesiunea de on court coaching. În cele din urmă, nu a mai cedat niciun game și a revenit de la 2-3 pentru a-și adjudeca cu 6-3 setul al doilea și totodată meciul.

HALEP ONLINE DOHA. Cea mai bună performanță la Doha
În 2014, Simona s-a impus la Doha și a obținut, la acel moment, cel de-al optulea titlu al carierei, dar și cel mai important.

”A fost, la acel moment cel mai important turneu. Mi-a dat încredere că pot fi o jucătoare de top. Am urcat din ce în ce mai mult. E un sentiment foarte plăcut”, a spus Simona, în exclusivitate pentru Digi Sport.

HALEP ONLINE DOHA. Jocul ”nou” al Simonei
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Doha după ce a eliminat-o pe Anastasija Sevastova. Româncă a continuat să presteze jocul ei agresiv, care i-a adus victorii memorabile la Australian Open.

„Am avut în minte că trebuie să fiu agresivă și că trebuie să joc jocul meu cel nou”, spune jucătoarea din România, care a oferit și detalii despre schimbările pe care le-a adus în evoluțiile ei în 2018. Agresivitatea, serviciul solid și răbdarea cu care își construiește punctele sunt marile sale îmbunătățiri.

„A fost un meci destul de dificil, chiar dacă am câștigat în două seturi. Este mereu greu să joc contra ei, chiar am jucat de multe ori până acum, însă am avut în minte că trebuie să fiu agresivă și că trebuie să joc jocul meu cel nou, dacă pot să spun așa, cel din Melbourne”, a spus Simona Halep, într-un interviu EXCLUSIV acordat lui Gabi Morariu, corespondentul Digi Sport de la Doha.

Rugată să își descrie „noul joc”, jucătoarea din România a răspuns: „Încerc să fiu agresivă, să termin punctele mai repede, să fac puncte direct câștigătoare. Serviciul cred că acum e mult mai solid, mult mai bun. Am început să încurc foarte mult cu dreapta, să îmi pregătesc punctul și după aceea să finalizez. Acesta e noul meu joc”.

Meciul dintre Simona Halep și Catherina Bellis se va disputa vineri, de la ora 16:00, în direct pe Digi Sport 2. Partida poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

CITEȘTE ȘI:
„Nu există replică la asta!” Momentul la care comentatorii străini au izbucnit în râs
digi24.ro
BLOGURI
Unai Emery și al său Angel uitat pe bancă
de Andrei Niculescu
Bătrâna Doamnă, ”Pipita” și tinerii Londrei
de Andrei Niculescu
Vezi toate blogurile

VIDEO EXCLUSIV Monica a făcut-o praf pe Wozniacki, după jignirile danezei. „Îşi dă prea multă…
FCSB – Lazio 1-0. Gnohere a adus prima victorie a roş-albaştrilor în faţa unei…
VIDEO Halep a făcut-o pe Sevastova să vorbească singură timp de 40 de secunde
VIDEO Wozniacki, scoasă din sărite de Niculescu! Sunete caraghioase scoase de daneză…
Inzaghi: „FCSB nu a meritat victoria”. Gnohere l-a impresionat: „Ne-a deranjat…

Sursa: Digi Sport 2

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top