Connect with us
Sorana Cîrstea, în optimi la Roland Garros, în proba de dublu

Știri

Sorana Cîrstea, în optimi la Roland Garros, în proba de dublu

Perechea româno-spaniolă Sorana Cîrstea/Sara Sorribes Tormo s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a trecut de Svetlana Kuzneţova (Rusia)/Lucie Safarova (Cehia) în două seturi, 6-3, 6-2.

Cîrstea şi Sorribes au controlat meciul şi s-au impus după o oră şi 16 minute. În această partidă, fiecare pereche a reuşit câte un as. Învingătoarele au comis opt duble greşeli, faţă de doar trei câte au avut învinsele.

Pentru accederea în optimi, Begu şi Sorribes au obţinut 240 de punce WTA şi 41.000 de euro.

Tot vineri, perechea Irina-Camelia Begu (România)/Qiang Wang (China) va juca împotriva croatei Petrei Martic şi a grecoaicei Mariei Sakkari, în primul tur al probei feminine de dublu la Roland Garros.

În turul 3 al probei feminine de simplu, Mihaela Buzărnescu va primi replica ucrainencei Elina Svitolina.

În proba de dublu mixt, Buzărnescu va face pereche cu finlandezul Henri Kontinen, urmând să joace în primul tur împotriva favoriţilor numărul trei, Yifan Xu (China)/Oliver Marach.

Sorana Cîrstea a ieșit din primul tur la Roland Garros, la simplu

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de australianca Daria Gavrilova, 4-6, 7-6 (4), 6-3, marţi, în runda inaugurală a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros.

Sorana Cîrstea, 28 de ani, locul 49 WTA, a fost aproape de o victorie în două seturi, însă a cedat după două ore şi 46 de minute în faţa unei adversare care este cap de serie N. 24. Daria Gavrilova are 24 ani şi se află pe poziţia a 25 WTA. Cele două jucătoare nu se mai întâlniseră până acum.

Partida a fost întreruptă aproximativ o oră din cauza ploii.

Pentru prezenţa în primul tur, Sorana Cîrstea a obţinut 10 puncte şi 40.000 de euro.

Gavrilova va juca în turul următor cu americanca Bernarda Pera (23 ani, 73 WTA), care a trecut luni de 6-3, 6-2 de experimentata rusoaică Elena Vesnina (31 de ani, 44 WTA).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top