Connect with us
Lucian Mândruță a ajuns de urgență la spital! Nu mai putea să meargă

Vedete

Lucian Mândruță a ajuns de urgență la spital! Nu mai putea să meargă

Lucian Mândruță a ajuns pe mâna medicilor. Îndrăgitul jurnalist, în prezent realizator radio la DigiFM, a fost internat și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. În stilul său caracteristic, Mândruță a făcut o postare pe Facebook în care a glumit cu privire la ceea ce i se întâmplă.

Lucian Mândruță a ajuns de urgență la spital! Nu mai putea să meargă

Jurnalistul Lucian Mândruță se află internat în spital și va fi suspus unei intervenții chirurgicale. Acesta a spus că a făcut hernie de disc și că îl doare spatele atât de tare încât efectiv nu mai poate merge. Pentru că a fost întrebat, el a răspuns că a apelat la o ambulanță privată, pentru că cea de la stat este ocupată cu alții care au mai mare nevoie de ea.

Lucian Mândruță este jurnalist, lector universitar și prezentator de televiziune și radio. În prezent este realizator radio la DigiFM și jurnalist se social media și online.

„ Așa e când ești early adopter: mergi pe ceva de niță, nu pe soluția cea mai populară să ajungi la spital! Notați, care vreți să fiți influenceri. Late edit: mă întreabă lumea de ce am luat ambulanța privată. Pentru că știu că aia de la stat e superocupată cu alții care au mai mare nevoie de ea. Pe mine doar mă doare atât de tare spatele încât nu mai pot merge….”, a scris Mândruță pe Facebook.

La câteva ore după ce a scris acest mesaj, Lucian Mândruță a revenit cu o glumă, în care a relatat discuția dintre el și o asistentă medicală. Jurnalistul a întrebat-o dacă nu îl plătește și pe el să spună că este infectat.

“Hai dom’le, fiți serios!” zice ea și râde. “Înseamnă că nu vă doare așa tare dacă mai și glumiți” Mda. E clar. Au terminat fondurile. Vezi, ce înseamnă ghinionul? Iar am venit la spartul târgului!”.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top