Connect with us
Tudor Chirilă condamnă decizia Guvernului și a anunțat că va ieși din nou în stradă. El spune că ne aflăm în cel mai grav moment de după 1989.

Vedete

Tudor Chirilă: „Ne aflăm în cel mai grav moment de după ’89”

Tudor Chirilă a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care scrie că va ieși din nou în stradă. Artistul spune că „ne aflăm în cel mai grav moment de după 1989”.

Tudor Chirilă, indignat de situația României

„Mai devreme sau mai tîrziu TOATĂ lumea va realiza mizeria și ticăloșia cu care această șleahtă de hoți a operat. Mai devreme sau mai târziu toată lumea va realiza că acest guvern este doar o operațiune de comando care are un singur scop: să-i salveze pe penali (deși penali a ajuns un cuvânt prea blând) Mai devreme sau mai târziu lumea va înțelege că ne aflăm în cel mai grav moment de după 89. Astăzi am să merg din nou în Piața Victoriei pentru că este singurul lucru pe care mai pot să-l fac. Acest guvern legitim trebuie să înțeleagă că democrația înseamnă să guvernezi pentru TOATĂ lumea.”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de socializare.

Citește și: Andreea Răducan, după adoptarea grațierii de către Guvern: „Pentru prima dată mi-e rușine de țara în care trăiesc”

În această seară sunt anunțate din nou proteste. Oamenii își strigă nemulțumirea în stradă după ce Guvernul a adoptat ordonanța de modificare a codului penal. Aseară peste 15.000 de oameni au ieșit în stradă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top