Connect with us
Veste proastă pentru fanii emisiunii "Poftiți, vă rog!" Filmările au fost întrerupte! Nea Marin s-a infectat

Vedete

Veste proastă pentru fanii emisiunii „Poftiți, vă rog!” Filmările au fost întrerupte! Nea Marin s-a infectat

Filmările pentru emisiunea „Poftiți, vă rog!”, de la Antena 1 au fost întrerupte brusc, după ce Nea Marin a fost confirmat cu noul virus. Rezultatul testului a venit la 3 zile de la debutul filmărilor de la Techirghiol, iar toată echipa a intrat în izolare. Atât cei din producție, cât și concurenții au fost duși înapoi la București și vor sta în izolare.

Veste proastă pentru fanii emisiunii „Poftiți, vă rog!” Filmările au fost întrerupte! Nea Marin s-a infectat

Nea Marin de la „Poftiți, vă rog!” a fost infectat cu noul virus. Testul vedetei de la Antena 1 a ieșit pozitiv în timp ce aceasta se afla la Techirghiol, în timpul filmărilor emisiunii. Imediat după primirea rezultatului, filmările au fost întrerupte, deși începuseră de doar trei zile. Mai mult, toată lumea a intrat în izolare. Vorbim atât despre membrii echipei de producție, cât și despre participanți.

Producția urma să fie difuzată la TV, pe Antena 1, anul viitor. Potrivit Libertatea.ro, printre vedetele care participau la filmări se numără Speak, iubita lui Ștefania, și Zani, un concurent la „Chefi la cuțite”. Primul test pozitiv ar fi fost al unui membru al echipei de producție care se ocupa de cazări. Imediat a fost testată toată lumea, iar următoarele teste pozitive au fost cel al lui Nea Marin și cel al unui operator.

Cum era normal, filmările au fost sistate, și toată lumea implicată în acest proiect a intrat în izolare. Asta este regula în aceste situații, și nu este cale de întoarcere.

La fel s-a întâmplat și cu filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva„, dar și cu „Acces Direct”, unde totul a fost pus pe pauză, până când pericolul a trecut. Emisia prezentată de Mirela Vaida a fost întreruptă o perioadă după ce soții Veronica – Vulpița și Viorel Stegaru au fost confirmați pozitiv cu noul virus.

Continue Reading

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top