Connect with us
5 pasi importanti pentru o afacere startup de succes

Stil

5 pasi importanti pentru o afacere startup de succes

Urmeaza intocmai acesti pasi daca iti doresti o afacere startup de succes!

Ai un startup si iti doresti sa il transformi intr-o afacere de succes? Poate fi mai usor decat pare, daca urmezi cativa pasi simpli, dar importanti. Cei mai multi oameni se sperie la inceput de multimea de responsabilitati aparute din senin, dar si de informatiile numeroase care apar. The time a publicat un ghid scurt care te poate ajuta!

1. Urmareste competitia. Poate ca nu suna grozav si te gandesti ca acesta este ultimul lucru pe care ai vrea sa il faci. Totusi, trebuie sa fii constient de importanta informatiilor pe care competitia ti se furnizeaza involuntar. Urmarind indeaproape tot ceea ce face concurenta poti intelege ce oportunitati de dezvoltare ai si ce imbunatatiri trebuie sa aduci afacerii tale.

PUNE IN PRACTICA ACESTE IDEI CREATIVE CARE TE VOR BINEDISPUNE LA BIROU

2. Defineste profilul clientilor tai. Pentru a putea vinde un anumit produs trebuie sa iti cunosti foarte bine clientii. De aceea un profil al potentialului client este esential. Cunoscandu-l iti vei da seama care sunt cele mai bune modalitati de a vinde, cum il poti fideliza si cum poti atrage noi clienti.

3. Angajeaza oamenii potriviti. Angajatii au un rol esential intr-un startup si de aceea trebuie alesi cu foarte mare grija. Ai nevoie de oameni pasionati, talentati, care sa isi doreasca sa faca parte din echipa ta si care sa lucreze cu placere.

4. Fa calcule. Cheltuielile vor fi pe masura si din acest motiv ai nevoie de calcule precise si de o suma de bani consistenta. Informeaza-te mai mult cu privire la solutiile care te pot ajuta sa iti accelerezi afacerea. Poti primi finantari de la stat sau poti atrage investitori interesati de domeniul tau de activitate.

5. Lansarea este dificila, insa trebuie sa supravietuiesti. Inceputul poate fi greu si de aceea ai nevoie de promovare. Trebuie sa atragi atentia publicului imediat dupa lansare, daca iti doresti ca afacerea ta sa mearga mai departe.

Sursa foto: galatea.mx

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top