Connect with us
Inceteaza sa mai faci asta daca vrei sa iti gasesti jumatatea

Stil

Inceteaza sa mai faci asta daca vrei sa iti gasesti jumatatea

Vrei sa iti gasesti jumatatea insa ti se pare ca te straduiesti in zadar? Inceteaza sa mai faci asta!

Te-ai gandit ca poate faci anumite greseli care te impiedica sa iti gasesti jumatatea? Analizeaza-te mai bine si vezi daca faci si tu aceste lucruri! Daca te numeri printre femeile care fac asta, incearca sa iti schimbi obiceiurile si sa devii mai stapana pe situatie.

1. Grabesti lucrurile. Sunteti la prima sau a doua intalnire si tu deja incepi sa faci planuri. Este evident ca cel de langa tine se va speria. Ia lucrurile asa cum vine si lasa timpul sa isi faca treaba.Daca este menit sa fiti impreuna veti si si planurile tale vor ajunge la bun sfarsit. Nu are niciun sens sa il sperii acum cu gandurile tale despre viitor.

ACESTE 6 OBICEIURI ITI ASIGURA O RELATIE DE LUNGA DURATA

2. Te vezi mereu cu acelasi tip de barbat. Ti-ai pus vreodata intrebarea daca toti barbatii cu care te vezi au ceva in comun? Vei fi surprinsa sa descoperi ca ai tendinta de a alege acelasi tip. Studiile arata ca femeile au o inclinatie speciala spre barbatii problematici si nu stiu sa ii evite. Analizeaza-l bine mai intai si indeparteaza-te daca vezi ca nu este potrivit pentru tine. Nu spera ca o sa il schimbi!

3. Ai asteptari prea mari. Nu trebuie sa iti faci mii de ganduri inainte de a-l cunoaste. La prima vedere lucrurile pot sta diferit. Ai nevoie de mult timp pentru a-ti da seama daca sunteti pe aceeasi unda si daca el este jumatatea ta. S-ar putea sa fii iar dezamagita daca ai asteptari uriase.

4. Nu socializezi suficient. Nu iesi din casa, dar te plangi ca nu iti gasesti iubirea. Este o problema frecventa in zilele noastre, insa poate fi rezolvata daca o constientizezi. Jumatatea ta nu va aparea din senin la birou sau acasa, asa ca ai face bine sa iesi mai des!

Sursa foto: datefactory.blogspot.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top