Connect with us

Stil

A murit din cauza unui produs obișnuit pe care și tu îl folosești regulat

O femeie a murit din cauza unui produs pe care mulți dintre noi îl folosim cu regularitate. Vezi ce i s-a întâmplat!

Julie McCabe este tânăra care a murit după ce a folosit o vopsea de păr, lucru pe care multe femei din ziua de astăzi îl folosesc drept produs de înfrumusețare. Deși până atunci nu mai avusese probleme, femeia a făcut o alergie foarte puternică după ce și-a aplicat colorantul pe păr.

Femeia a intrat în comă, iar apoi a decedat. Rudele și familia s-au șocat atunci când au aflat care a fost motivul care i-a curmat viața tinerei.

Femeia era mama a doi copii, care au rămas orfani din cauza acestui incident neplăcut. Julie McCabe s-a plans de produs în luna octombrie a anului 2011, însă din păcate medicii nu au găsit nicio rezolvare. Din contră, invesțigatiile cu privire la alergia din cauza căreia a murit femeia au durat un an de zile.

Medicii avertizează că dacă dorim să ne vopsim părul acasă și nu la un salon de înfrumusețare profesionost, atunci trebuie să fim foarte atenți la contraindicațiile de pe cutiile de vopsea de păr pe care le consumăm. Mai mult chiar, fiecare persoană care folosește acest tip de produs de înfrumusețare ar trebui să facă acel test anti-alergic despre care sunt dat specificații clare în instrucțiunile de folosire ale fiecărei cutii.

Sursa foto: oneequalworld.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top