Connect with us

Stil

Apare un nou post de televiziune! Despre ce este vorba?

Va fi lansata o televiziune folclorica, Traditional TV. Atentie! Doar cei din judetele Suceva si Botosani au acces la noul post de televiziune.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa acorde o licenta audiovizuala televiziunii cu profil folcloric, Tradiţional TV. Acesta va avea difuzare regionala si ar urma sa fie emis doar in judetele Botosani si Suceava.

Solicitarea la CNA s fost facuta de Societatea Suceava Cultural Media SRL. Aceasta a cerut acordaree unei licente audiovizuale prin retele de comunicatii electronice (prin cablu, n.r.) pentru televiziunea Traditional TV din Dumbraveni, judetul Suceava, cu difuzare regionala.

Asociatii societatii Suceava Cultural Media SRL sunt Titi Atodiresei (80%) si Geniloni Sfecla (20%).

Formatul Traditional TV este folcloric, insa grila televiziunii va cuprinde programe de informare si de divertisment dar si emisiuni pentru copii.

Investiţia in televiziunea Traditional TV este de 21.000 euro, potrivit dosarului de licenta, insa reprezentantul companiei, Titi Atodiresei, a precizat in sedinta CNA ca studioul va fi in Dumbraveni si ca investitia in primul an va fi de 40.000 de euro. „Veniturile companiei vor proveni din publicitate şi din partea autorităţilor care doresc să promoveze proiecte locale”, a explicat Titi Atodiresei. El a mentionat ca televiziunea va fi lansata in urmatoarele luni.

Cu toate acestea, membrul CNA Gabriel Tufeanu, a spus ca investitia anuntata pentru lansarea Traditional TV este insuficienta pentru a sustine lansarea respectiveo televiziuni.

CNA a decis, insa, sa acorde licenta audiovizuala pentru lansarea televiziunii Traditional TV.

Sursa foto psnews.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top