Connect with us
Cum faci sa dureze o relatie la distanta

Stil

Cum faci sa dureze relatiile la distanta

Nu este deloc usor sa te afli intr-o relatie la distanta, insa aceste sfaturi te pot ajuta sa o faci sa functioneze!

Atunci cand discutam despre o relatie la distanta, cele mai multe persoane adopta instant o atitudine reticenta. Dar nu trebuie sa fie asa! Atunci cand atractia si sentimentele sunt destul de puternice, nimic nu te poate face sa spui „nu” acestui tip de relatie.

Iata cateva sfaturi care, atunci cand vin in completarea dragostei dintre voi doi, vor face ca totul sa fie mult mai usor:

Stabiliti ce fel de relatie aveti. Cu toate ca poate suna incredibil, exista persoane pentru care exclusivitatea intr-o relatie nu este obligatorie. Asa ca, decat sa te trezesti ca noul tau partener se mai intalneste si cu alte persoane, cel mai bine este sa spuneti de la inceput ce asteptari aveti unul de la celalalt, precum si ceea ce aveti de oferit. In acest fel evitati geloziile inutile!

Te-ar putea interesa si: 7 semne ca trebuie sa inchei o relatie

Te-ar putea interesa si: 6 tipuri de barbati pe care trebuie sa ii EVITI

Nu pastrati secrete. Sinceritatea este fundamentala in orice relatie, mai ales atunci cand discutam despre un parteneriat la distanta. Este esential sa iti dezvalui chiar si cele mai mici temeri cu privire la viitorul vostru. Indrazneste sa ii spui ceea ce te framanta si astfel partenerul tau va deveni mai sensibil si iti va putea oferi siguranta de care ai nevoie.

Suprindeti-va. Rutina reprezinta un lucru benefic intr-o relatie la distanta pentru ca te face sa astepti cu nerabdare urmatorul telefon sau urmatorul moment in care va veti vedea. Insa, cateodata, este bine sa va mai surprindeti cu cate o vizita sau cu cate un mic cadou. Iti garantez ca partenerul va fi incantat de surpriza.

Comunicati in mod constant. Cea care face ca o relatie sa functioneze este comunicarea. Vorbitul zilnic, impartasirea gandurilor si relatarea activitatilor cotidiene fac relatia sa fie mai puternica si prospera. In plus, cu tehnologia actuala, nu mai aveti nicio scuza sa nu pastrati permanent legatura. Si daca ar putea sa va fie teama ca va plictisiti, intrebati-va ce veti face in cazul in care veti locui impreuna!

Nu uitati de sex. Chiar daca nu dormiti in acelasi pat, asta nu inseamna ca sexul trece pe un plan secund. Dimpotriva, asa cum este de parere sexologul Ian Kerner, „creierul este cel mai mare organ sexual”. Drept urmare, incercati sa va stimulati sexual din cand in cand.

Planuiti vizite. Expertii sunt de parere ca intr-o relatie la distanta trebuie sa existe intalniri macar un weekend pe luna. Astfel ca, asa cum la prima voastra intalnire va faceti deja planuri pentru urmatoarea, la fel trebuie sa va comportati si atunci cand sunteti implicati intr-o relatie la distanta. Nu trebuie sa plecati unul de langa celalalt pana nu stiti cu exactitate cand va veti intalni data urmatoare.

Te poate interesa si: Cum sa iti salvezi relatia cand nu mai ai chef de sex cu partenerul sau partenera

Te poate interesa si: 5 motive pentru care preludiul vostru nu mai este interesant

Aveti incredere unul in celalalt. O relatie fara incredere nu va avea sorti de izbanda. Atunci cand partenerul iti spune ca va suna la o anumita ora si nu o face, incearca sa nu iti lasi imaginatia sa puna stapanire pe tine. Situatii imprevizibile apar constant, iar gelozia nu este deloc cea mai buna solutie.

Socializati. Doar pentru ca partenerul de viata nu se afla constant langa tine, asta nu inseamna ca trebuie sa stai in casa sambata noaptea si sa te uiti la seriale sau filme. Indrazneste sa iesi in oras cu prietenii, socializeaza, distreaza-te. In fond, nu faci nimic rau.

Stabiliti un termen limita. Cu toate ca o relatie la distanta este in regula, nu este benefica pe o perioada foarte mare de timp. Astfel ca, faceti-va planuri impreuna si stabiliti cu aproximatie momentul in care veti locui in acelasi oras sau, de ce nu, chiar in aceeasi casa. In acest fel, veti sti incotro va indreptati.

Sursa foto reginele.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top