Connect with us
Cum sa il parasesti fara sa pari insensibila

Stil

Cum sa-l parasesti fara sa pari insensibila

Vrei sa te desparti de el dar nu stii cum? Iti oferim 6 sfaturi utile pentru a pune capat unei relatii fara sa pari insensibila

Da stim! Este groaznic sa ti se dea papucii, insa la fel de rau este sa fii tu cea care hotaraste sa puna capat unei relatii. Deodata devii personajul negativ, o fata insensibila si cu suflet gol. Dar nu trebuie sa fie chiar asa!

Deci cum sa faci sa pui punct unei legaturi amoroase, fara sa pari cea mai oribila persoana de pe pamant? Urmeaza sfaturile acestea!

Te poate interesa si: 5 semne ca esti foarte buna la pat

Te poate interesa si: Cum iti distrug selfie -urile relatiile

1. Nu te invarti in jurul cozii
In primul rand pune-ti intrebarea daca asta este ceea ce vrei sa faci cu adevarat, sa inchei relatia. Cel mai bine este sa iti acorzi timpul necesar sa te gandesti serios la ceea ce iti doresti si chiar sa pui pe o coala de hartie tot ce ai tu pe suflet. Noteaza tot ce te enerveaza in relatia voastra (probleme, neplaceri) si discuta-le cu partenerul de viata. Atentie! Daca ai hotarat ca vrei sa te desparti, nu incerca sa il faci pe el sa te paraseasca, doar pentru a nu trece tu prin acest chin.

2. Asigura-te ca este primul care afla despre intentiile tale
Cel mai probabil mai multe persoane s-au prins deja de intentiile tale, o amica, o colega de serviciu sau chiar un prieten de-al lui. Cu toate acestea, incearca sa te abtii de la a te destainui cuiva. Cel mai bine este sa discuti cu el tot ce te deranjeaza. Nu ar fi deloc frumos sa auda de la iubitul prietenei tale de planurile tale secrete de a il parasi.

3. Alege cu mare atentie momentul potrivit
Daca ai luat decizia finala, trebuie sa te gandesti ca hotararea ta ar putea sa-l ia prin surprindere. Drept urmare, ia-ti timp suficient pentru a discuta despre acest subiect si alege un loc potrivit. In niciun caz nu ii da vestea inainte de o sedinta importanta sau de o iesire cu prietenii in oras.

4. Fii sincera
Nu incerca sa il minti sau sa te folosesti de clisee din dorinta de a-l proteja. Pentru a reusi sa treaca peste, ajuta-l sa realizeze ca nu va potriviti si ca relatia voastra, desi frumoasa pe moment, nu va conduce la nimic pe viitor. In acest scop, fii complet sincera cu el. Ai grija, totusi, sa nu il ranesti inutil. Totul sta in echilibru!

5. Stabileste limite
Dupa ce i-ai dat vestea, trebuie sa-i spui ce o sa se intample in continuare cu voi. Si in acelasi timp sa iti pastrezi o pozitie ferma. In functie de relatia pe care ati avut-o, incearca sa-l pregatesti dinainte daca trebuie sa iti strangi lucrurile de la el de acasa sau daca vrei sa iti schimbi statusul pe Facebook. In plus, nu este bine sa ii trimiti mesaje confuze, sa spui ceva daca ai de gand sa procedezi in alt mod.

6. Perioada post-despartire
Daca este necesar sa va vedeti sau sa comunicati, alege un mediu neutru, de exemplu email in loc de mesaje, o cafenea oarecare in locul restaurantului vostru preferat. In plus, rezista tentatiei de a ii raspunde la miezul noptii atunci cand te suna. Si nici tu nu il suna pentru a vedea cum se mai simte. Ai grija, trebuie sa decizi si cu ce prieteni comuni vei mai tine legatura! Un ultim sfat, nu subestima importanta pe care a avut-o aceasta relatie in viata ta!

Sursa foto lowetide.ca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top