Connect with us
Doi bătrânei au reușit să înduioșeze milioane de oameni din întreaga lume. Aceștia au decis să își unească destinele după aproape 60 de ani de relație

Stil

Doi bătrânei au înduioșat pe toată lumea. S-au căsătorit după 60 de ani de relație

Doi bătrânei au reușit să înduioșeze milioane de oameni din întreaga lume. Aceștia au decis să își unească destinele după aproape 60 de ani de relație.

Cei doi sunt împreună din 1957. George Kay și Ann Milin nu s-au căsătorit până acum, însă viața le-a rezervat o surpriză neplăcută.

George suferă de insuficiență cardiacă, iar medicii i-au spus că nu mai are prea mult timp de trăit. După ce au auzit această veste, George și Ann au decis să se căsătorească.

Din cauza bolii, George și Ann, originari din Stockport s-au casatorit la spital. Acolo, bărbatul și-a petrecut ultimele trei săptămâni.

Cei doi bătrânei sau fost la fel de emoționați ca în prima zi

La momentul emoționant au participat și nepoții lor, Denise și Alan. Aceștia au împărtășit internauților povestea bunicilor lor.

Citeste si: Cum să-ți gestionezi timpul atunci când simți că e prea scurt
Ann, în vârstă de 78 de ani, a spus: “Am emoții împărțite. E un moment trist, dar și fericit simultan. Ne-am cunoscut la un hipodrom. George mi-a recomandat un cal, dar a ieșit pe locul doi. A pierdut pariul, dar m-a câștigat pe mine.”

1 Comment

1 Comment

  1. Maia

    2016-12-18T11:23:36+02:00 at 11:23

    Vino acum in echipa noastra si vei castiga sigur. Nu te lasa rapus de neancredere si frica. Cei curajosi castiga! Detalii:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top