Connect with us
Poveste impresionantă de dragoste. S-a căsătorit cu un om al străzii

Social

Poveste impresionantă de dragoste. S-a căsătorit cu un om al străzii

Poveștile de dragoste sunt, pe departe, unele dintre cele mai emoționante. în special cele în care îndrăgostiții au luptat, în ciuda piedicilor care le-au apărut în cale. De o astfel de poveste a avut parte și o scriitoare din Suedia, care s-a îndrăgostit, din întâmplare, de un om al străzii. Ulterior, iubirea lor a reușit să depășească orice barieră, devenind soț și soție, care sunt fericiți și în prezent și se pot lăuda cu o ambiție de fier.

Poveste impresionantă de dragoste. S-a căsătorit cu un om al străzii

Emmy Abrahamson, o scriitoare de succes din Suedia, trăiește în prezent cea mai frumoasă poveste de iubire, la care niciodată nu și-ar fi permis măcar să viseze. Aceasta a ajuns să se îndrăgostească de un om al străzii, în ciuda diferențelor sociale dintre ei. Au reușit să depășeacă amândoi orice bariere, să se accepte și să dea voie sentimentelor să iasă la suprafață.

Scriitoarea se plimba prin Amsterdam, în timpul unei excursii, când a decis să se așeze pe o bancă din parc. Acolo, femeia a fost abordată de Vic Kocula, un om al străzii. Deși a observat situația în care acesta se afla, fiind evident aspectul său neîngrijit, din primul moment a simțit ceva special. Bărbatul a avut și el parte de aceleași sentimente, încercând din prima să o cucerească. Acesta a întrebat-o cât este ceasul, deși în fața lor era un ceas uriaș.

După doar 10 minute, amicul lui Emmy a sosit și ea a fost nevoită să plece, dar bărbatul de pe stradă nu a putut lăsa lucrurile neterminate. Astfel, i-a cerut lui Emmy să se revadă sâmbăta viitoare, la ora 3. Atunci au petrecut momente de neuitat, ambii sau simțit bine unul în compania celuilalt și s-au cunoscut mai bine. Tot atunci, femeia a aflat că Vic ajunsese în această situație în urma unei vacanțe care nu a decurs așa cum se aștepta, rămânând falit.

A sosit timpul ca Emmy să plece, dar mare i-a fost mirarea. După trei săptămâni, Vic a găsit o cale de a face rost de bani și a venit după marea sa iubire. De atunci, cei doi sunt împreună, s-au căsătorit și au împreună și copii. Emmy este fericită că Vic are acum un job, de inginer mecanic, și se nu crede că ar fi putut găsi un tată și un soț mai bun, care să o facă să trăiască o asemenea poveste de iubire.

”M-am întors la Viena și m-am întrebat dacă o să-l mai văd vreodată. Apoi, trei săptămâni mai târziu, într-o luni, când voiam să mă apuc de muncă, am primit un telefon. ”Sunt aici”, mi-a spus. Era Vic. A câștigat câțiva bani făcând munci obscurure și și-a cumpărat un bilet de tren către Viena… și de atunci am fost împreună. După doi ani ne-am căsătorit în prezența ambelor familii, iar alți peste alți doi ani au venit pe lume gemenii noștri. Vic este acum un inginer mecanic și trăim în vechea casă a familiei mele din Suedia. Nu doar că am ajuns să am cel mai amuzant soț, dar gemenii mei nu puteau să aibă un tată mai iubitor de atât”, a declarat Emmy.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Povestea incredibilă a bărbatului care a divorțat de soție și s-a căsătorit cu soacra – Erețetă.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top