Connect with us

Stil

EXPERIMENTUL SOCIOLOGIC care a indignat lumea. BRUCE JENNER trebuie sa stie asta

Dorinta lui Bruce Jenner de a-si schimba sexul la varsta de 65 de ani cauzeaza furori in toata lumea. Fostul campion olimpic american nu a reusit sa convinga pe toata lumea de ce a luat hotararea de a deveni femeie atat de tarziu. Legat de schimbarea de sex, s-a facut chiar un experiment sociologic controversat in urma cu ceva ani. Iata cazul lui David Reimer.

Din cauza faptului ca la varsta de opt luni David Reimer si-a pierdut penisul din cauza unei proaste operatii de circumcizie, psihologul John Money a sugerat o schimbare de sex pentru micul baietel. Psihologul s-a gandit ca David va creste ca o fata si nimeni nu ii va spune adevarul despre identitatea sa sexuala.

CITESTE SI: INCENDIUL DE LA CERNOBIL A FOST STINS DAR CE S-A DESCOPERIT DUPA ACEEA ESTE SOCANT!
Psihologul a dorit sa demonstreze ca sentimentul de apartenenta la gen apare din modul in care esti crescut si nu este dobandit in mod natural.

Insa cea care a devenit Brenda avea sentimente contradictorii si era foarte confuza. La varsta de 14 ani a dorit sa isi schimbe din nou sexul, redevenind David. Odata recapatandu-si sexul initial, toate lucrurile pareau a merge fantastic insa situatia nu a putut-o suporta prea mult. La varsta de 38 de ani, David s-a sinucis.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top