Imaginile incredibile surprinse de un baby monitor instalat deasupra patutului a doi gemeni

12.05.2016
Imaginile incredibile surprinse de un baby monitor instalat deasupra patutului a doi gemeni

Un baby monitor poate furniza scene foarte simpatice, asa cum o arata un filmulet cu doi fratiori gemeni. Baietelul in varsta de doar sase saptamani s-a trezit si a inceput sa se agite, dar sora lui geamana a luat atitudine, i-a bagat degetelul in gurita si l-a linistit. De altfel, imaginile arata cum fetita a dezvoltat o latura protectoare fata de fratiorul ei, pe care l-a luat in brate in timp ce amandoi dormeau.

Se spune ca intre fratii gemene exista o legatura foarte stransa dezvoltata inca de cand sunt in burtica mamei. Exista multe dovezi in acest sens, cu frati gemeni care nu pot sta prea mult timp unul departe de celalalt si ale caror personalitati se completeaza reciproc.

Cateva imagini surprinse de un baby monitor cu niste gemeni din Statele Unite ale Americii reconfirma aceasta legatura dintre gemeni. Doi fratiori, fetita si baiat, au fost lasati sa doarma in patut de mama lor, care a plecat sa-si faca treburile in alta camera.

La un moment dat, baietelul nu s-a aratat foarte confortabil cu ideea ca a fost bagat la somn si a inceput sa planga. Surioara lui, care deja il luase in brate in timpul somnului, a luat problema in mana. La propriu.

Copila i-a bagat degetelul mare in gurita si fratiorul ei a incetat sa mai planga. Toata scena a fost surprinsa de un baby monitor, pe care parintii l-au instalat in camera micutilor, pentru a-i observa daca sunt bine sau nu.

Imaginile au emotionat-o atat de mult pe mamica, incat aceasta a vrut sa impartaseasca aceasta scena dulce si a urcat-o pe Youtube: „Fiul meu de sase saptamani a inceput sa se agite cand am plecat in alta camera, asa ca sora lui geamana a pus stapanire pe situatie”, a fost descrierea facuta de mamica celor doi.