Connect with us
O celebră cântăreață suferă de o boală incurabilă! A vrut să se sinucidă

Externe

O celebră cântăreață suferă de o boală incurabilă! A vrut să se sinucidă

Din exterior, viața vedetelor pare perfectă. Totul este roz, bani, faimă, o mulțime de evenimente importante, însă lucrurile nu stau mereu așa. O carieră de succes nu-ți aduce mereu liniște și nici sănătatea nu o poate asigura. În această situație se află și Lady Gaga, care se confruntă cu o problemă gravă de sănătate, dar și cu depresia.

Lady Gaga are fibromialgie

Lady Gaga este una dintre cele mai cunoscute artiste internaționale. Cântăreața are un succes formidabil și este recunoscută drept unul dintre cei mai buni artiști. Totuși, viața ei este una destul de grea, având în vedere că are o afecțiune incurabilă.

Este vorba despre fibromialgie, o boală care provoacă dureri insuportabile. Această afecțiune este una greu de depistat, în care mulți nici măcar nu cred, deoarece se manifestă foarte ciudat. Principalele simptome sunt durere în tot corpul,  oboseala, tulburările de somn. Lady Gaga crede că totul s-a declanșat în adolescență și s-a înrăutățit progresiv din cauza stresului.

 „Mă enervează oamenii care nu cred că fibromialgia este reală. Pentru mine și cred că și pentru alte persoane, este un ciclon de anxietate, depresie, traumă și panică, toate îmi suprasolicită sistemul nervos și apoi rezultatul este durerea. Oamenii trebuie să fie mai înțelegători. Durerea cronică nu este o joacă. În fiecare zi te trezești și nu știi ce vei simți”, a spus cântăreața de muzică pop.

De la depresie la gânduri de sinucidere

Fibromialgia a afectat-o extrem de tare pe artistă. În afară de durerile mari și disconfortul produs, Lady Gaga a avut probleme și în ceea ce privește cariera. De exemplu, într-un an, Lady Gaga a amânat 18 concerte din cauza durerilor puternice, care au trimis-o și pe patul de spital.

Toate problemele au dus la depresie. Artista a avut numeroase căderi nervoase, atacuri de panică și chiar a ajuns să se lupte cu gândul de sinucidere. Ajunsese să creadă că nimeni nu o iubește și nu îi vrea binele, însă bunica sa a ajutat-o să treacă peste cea mai neagră perioadă din viața sa.

„Atunci când ai probleme de sănătate mentale nu e ușor să-i lași pe alții să vadă. Eu obișnuiam, în schimb, să arăt. Să mă rănesc. Obișnuiam să spun: Uite, m-am rănit singură. Vezi, sunt rănită. Credeam că oamenii nu vedeau. Credeam că sunt invizibilă din cauza problemelor mentale.”, a mărturisit Lady Gaga.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top