Ritualuri vechi care te ajuta sa castigi mai multi bani

04.08.2015
Ritualuri vechi care te ajuta sa castigi mai multi bani

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au avut probleme la capitolul finante proprii. Tocmai din acest motiv au apelat la aceste ritualuri pentru a castiga mai multi bani.

CITESTE SI: AFLĂ CE HOBBY-URI ÎŢI ADUC CÂŞTIGURI ÎN BANI

Daca ai probleme financiare sau pur si simplu vrei sa castigi mai multi bani, poti incerca aceste ritualuri vechi stranse de prin toate colturile lumii.

1. Castronul de la usa. 

Pentru a putea castiga cat mai multi bani dar si pentru a-i pastra in posesia ta poti pune un castron la usa de intrare din casa. Incearca sa strangi de-a lungul timpului cat mai multe monezi, de la restul pe care il primesti la magazin. Astfel vei atrage norocul si banii in casa.

2. Pietrele semipretioase.

CITESTE SI: CE NOROC LA BANI VEI AVEA ÎN 2016, ÎN FUNCȚIE DE ANOTIMPUL ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Cultura braziliana sustine ca anumite pietre semipretioase sunt un fel de talisman pentru bani. Printre cele mai importante se numara diamantele, rubinele, safirele, citrinele si smaraldele.

3. Ritualul rusesc. 

Taranii din Rusia aveau un ritual propriu pentru a putea strange bani, atunci cand recolta si agricultura nu erau atat de bogate. Acestia aprindeau in casa o lumanare si isi frecau mainile deasupra ei spunand ,,Trinka 5, Trinka 5, Trinka 5” de trei ori la rand.

Sursa foto: mythoughtsbornfromfire.wordpress.com