Connect with us
organismul-31072015

Stil

Alimentele care iti distrug organismul in doar 9 zile

Specialistii sustin ca organismul uman poate fi serios afectat in doar 9 zile in cazul in care consumi zilnic o serie de alimente.

CITESTE SI: CONSUMI DES MASLINE? UITE CE SE INTAMPLA IN CORPUL TAU CAND FACI ASTA

Un nou studiu a demonstrat ca organismul a 12 barbati complet sanatosi a fost grav afectat si s-au simtit efectele dupa primele cinci zile in care au consumat alimente bogate in grasimi precum carnatii si cartofii prajiti.

Studiul a aratat ca indiferent de metabolismul pe care il ai, sanatatea ta va avea de suferit din pricina acestor alimente grase. O masa bogata in grasimi, uleiuri si prajeli iti afecteaza arterele si iti creste colesterolul foarte mult. Din aceasta cauza peretii vaselor de sange se vor infunda si intr-un final se vor bloca.

CITESTE SI: OOPS! ZECE ALIMENTE CARE NU AU CE CAUTA NICIODATA IN FRIGIDER!

Oamenii de stiinta din domeniu au demonstrat ca o masa alcatuita din alimente grase precum cartofii prajiti, carnatii si ouale, a dus la ingustarea arterelor cu 24% in cazul unor barbati perfect sanatosi, dupa doar trei ore de la masa.

Daca arterele tale se ingusteaza sau se blocheaza poti ajunge sa suferi de hipertensiune sau de boli la nivelul inimii. In plus, acest tip de alimente nu iti distrug doar organismul. Ele creeaza probleme de concentrare si iti consuma inutil energia de care ai atat de multa nevoie pe intreg parcursul zilei.

Sursa foto: libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top