Connect with us
Finalul tragic al unei mame-eroine. Și-a salvat copilul și soțul cu prețul vieții sale

Externe

Finalul tragic al unei mame-eroine. Și-a salvat copilul și soțul cu prețul vieții sale

Se spune că nimic nu este mai important pentru o mamă decât copilul ei. O tânără din Rusia a demonstrat că este o mamă-eroină, dar și o soție iubitoare, după ce a ales să-și dea viața pentru soțul și copilul ei. Cu prețul vieții ei, i-a salvat pe cei doi băieți de la moarte.

Mama-eroină s-a aruncat în fața mașinii

Anastasia Lyakhanova, în vârstă de 26 de ani, și soțul Dmitry se îndreptau către o grădiniță  din regiunea rusă Nijni Novgorod, alături de fiul lor. Singurul traseu către instituție era pe marginea unui drum foarte circulat de mașini. Familia nu se gândea niciodată că ar putea trece printr-o tragedie sau că drumul este periculos, având în vedere că nu era prima dată când îl parcurgeau.

Deodată, un bărbat în vârstă de 67 de ani a pierdut controlul asupra mașinii sale. În timp ce se afla într-o depășire, acesta nu a mai putut redresa autovechiculul său Hyundai din cauza drumului alunecos, acoperit cu zăpadă și s-a îndreptat către cei trei. Anastasia a fost atentă și a observat ce se întâmpla, moment în care a reacționat. Atunci, ea s-a pus în fața celui mic și a soțului, iar mașina a lovit-o in plin.

Martorii l-au văzut pe soț „plângând asupra trupului ei la fața locului”. Tot ei au spus că femeia s-a aruncat numaidecât în fața mașinii când a văzut că se îndreaptă spre ei, semn că primul ei gând a fost să-și salveze familia.

„ A luat greul loviturii și și-a acoperit soțul și copilul cu trupul ei”, a scris ziarul Komsomolskaya Pravda, conform declarațiilor din partea martorilor.

Autoritățile au spus că cei doi sunt în siguranță și nu au suferit răni grave, însă femeia a murit pe loc din cauza impactului extrem de puternic.

Poliția a declarat că o anchetă este acum în plină desfășurare, iar șoferul mașinii riscă 5 ani de închisoare. Acesta a mărturisit că nu a putut observa familia de pe marginea drumului din cauza pomilor.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Finalul tragic al unei mame-eroine. Și-a salvat copilul și soțul cu prețul vieții sale - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top