Connect with us
Cum aratâ tânăra care vrea să aibă 105 copii. Are deja 10

Externe

Cum aratâ tânăra care vrea să aibă 105 copii. Are deja 10

Cu toții ne dorim o familie frumoasă, numeroasă, în care să se simtă armonia și voia bună la orice pas. Totuși, unii dintre noi au planuri și mai mari decât alții, mai ales atunci când vine vorba de numărul copiilor. Dacă crezi că este greu să te descuri cu 2,3 sau 4 copii, imaginează-ți cât de greu poate fi cu… peste 100. O tânără de 23 de ani vrea să aibă 105 de copii. Are deja 10 și nu se oprește aici.

Cum ar fi viața cu 105 copii

O tânără de 23 de ani, din Rusia, are planuri mari de viitor: vrea să aibă 105 copii. Având în vedere că este imposibil ca o femeie să dea naștere unui număr atât de mare de ființe, tânăra și soțul ei au de gând să apeleze la ajutorul mamelor-surogat.

Christina Ozturk, din Moscova, este căsătorită un milionar în vârstă de 56 de ani. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și au decis să-și unească rapid destinele. De atunci, planul lor a fost să aibă 105 copii. Deși pare greu de crezut și de crescut, ei cred că dispun de banii necesari pentru a face față acestei provocări și de răbdare cât cuprinde.

Christina a devenit mamă pentru prima dată când avea 17 ani. În martie 2020 s-a născut Mustafa, primul dintre cei zece copii pe care cuplul îi are până acum. În ianuarie 2021, o mamă surogat a adus pe lume cel de-al zecelea bebeluș. În doar 10 luni, cuplul a ajuns să aibă nu mai puțin de 10 copii.

”Este uşor să fiu cu ea, are întotdeauna un zâmbet pe buze şi totuşi este în acelaşi timp timidă şi misterioasă”, spune soțul Christinei.

Pentru fiecare copil, mama-surogat costă 10.000 de dolari. Cei doi soți aleg cu atenție femeile care le vor oferi copiii. Astfel, ele nu trebuie să fumeze, să bea sau să aibă alte vicii.

Cei 10 copii pe care îi are în momentul de faţă cuplul din Rusia sunt crescuţi cu o mare atenţie și sunt îngrijiți atât de mama lor, cât și de bone. Toţi bebeluşii se culcă la ora 20.00 şi se trezesc la ora 6.00, iar bonele familiei înregistrează fiecare detaliu din creşterea copiilor într-un set de jurnale. Ele trebuie să fie atente la tot ce fac, de la mâncarea celor mici, până la modul în care trebuie să se comporte cu cei mici atunci când plâng. Toate aceste detalii au fost stabilite de Christina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top