Connect with us
pufuleti

Stil

Uite cum arata femeia care de 10 ani MANANCA DOAR PUFULETI!

O britanica de 31 de ani a marturisit ca de 10 ani mananca doar pufuleti. Uite de ce a adoptat acest regim alimentar bizar si cum arata acum.

CITESTE SI:La ce varsta suntem cei mai predispusi sa facem infarct din cauza depresiei

La cei 31 de ani, Debbie Tailor spune ca a intrat in cel de-al 11 an in care consuma doar pufuleti si a declarat pentru presa britanica motivul pentru care face asta: pufuletii reprezinta singurul lucru pe care organismul sau il suporta.

Britanica spune ca s-a confruntat cu probleme de alimentatie inca din perioada in care era doar o adolescenta. Dupa ce a trecut de bulimie, femeia s-a confruntat apoi cu anorexie, tulburari alimentare ce au facut-o sa fie foarte sensibila la mancare.

Debbie a declarat ca isi aminteste si acum cand a luat ultima masa normala. Avea atunci 11 ani si a savurat o friptura de vita cu legume. De atunci insa totul s-a schimbat, iar femeia mananca si acum doar pufuleti cu aroma de vita.

sursa foto zutv.ro

sursa foto zutv.ro

Astfel, femeia din Marea Britanie a ajuns sa manace doar 3 pungi de pufuleti si consuma doar ceai sau cola, bauturi pe care corpul ei le suporta bine. De fiecare data cand a incercat sa inlocuiasca pufuletii ori lichidele respective cu altceva, Debbier spune ca a suferit dureri groaznice de stomac, astfel ca este convinsa ca doar pufuletii ii fac bine.

Sursa foto doctorulzilei.ro

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top