Connect with us
Mihai Mitoșeru, declarații uluitoare despre Costin Mărculescu. Ce a făcut în ultima perioadă

Monden

Mihai Mitoșeru, declarații uluitoare despre Costin Mărculescu. Ce a făcut în ultima perioadă

Mihai Mitoșeru a vorbit despre ultima perioadă din viața lui Costin Mărculescu și s-a arătat foarte surprins de faptul că actorul avea probleme financiare grave. Se pare că Mărculescu era într-o depresie severă pentru că pierduse tot, lucru pe care mulți apropiați ai săi nu și-l pot explica. De-a lungul carierei sale actorul a strâns o avere impresionantă, însă a pierdut tot și trecea acum printr-o perioadă foarte dificilă.

Mihai Mitoșeru, declarații uluitoare despre Costin Mărculescu. Ce a făcut în ultima perioadă

Mihai Mitoșeu a fost prieten apropiat cu Costin Mărculescu. Acesta este în stare de șoc încă de la aflarea tragicei vești și nu își poate reveni, mai ales că inițial a luat totul ca pe o glumă proastă. el a povestit că azi noapte a primit mesaj de la toți prietenii comuni, printre care Mara Bănică și Oana Roman, însă a procesat cu greu vestea.

„Mie încă îmi e greu să accept, să cred că e adevărat. Am primit un mesaj pe la 12 și ceva, de la Mara Bănică. Am crezut că e o glumă. Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred! 51 de ani. Tânăr!”, a spus Mitoșeru, la o emisiune TV.

Mihai Mitoșeru spune că nu a înțeles cum a reușit costin să piardă toată averea pe care o adunase cu atât de multă trudă, însă știe sigur că acest lucru l-a băgat pe actor într-o depresie severă. De altfel, mai mulți apropiați ai săi spun că în ultima vreme Costin Mărculescu era distant și mult mai retras, față de vremurile sale de glorie. Și faptul că nu a mai apărut pe micul ecran i-a adus o mare dezamăgire.

„Niciodată nu am înțeles eu de ce a pierdut el tot. Sau de ce a lăsat totul pe numele altcuiva. El nu a putut să meargă mai departe după ce a pierdut tot. Cu siguranță a intrat într-o depresie. ”

Costin Mărculescu era mult mai irascibil și prefera să stea singur în loc să se vadă cu prietenii, cel puțin așa susține Mihai Mitoșeru. Totodată el a mai povestit că prietenii nu l-au părăsit niciodată, ci mai degrabă Costin încerca să fugă de ei, să se izoleze, deși ei îl căutau și făceau tot posibilul să îi fie aproape. Asta indica faptul că actorul se afla într-o depresie cruntă.

„Era un video call cu gașca. Aveam mai mulți prieteni și intram cu gașca… cu Mara Bănică, Oana și Viorel Lis și Mărculescu. Când îl sunam, răspundea imediat. Și l-am sunat trei zile și nu răspundea. Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât. Chestia asta cu prietenii n-au fost lângă el… Tu fugi de prieteni, prietenii nu pot să te țină cu forța. Eu când am probleme, vreau să fiu singur și să nu răspund la telefon. El cu siguranță era în depresie”, a mai spus Mitoșeru.

Citește despre Costin Mărculescu care a murit

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top