Connect with us
Bacalaureat 2020 proba la matematică. Cum să rezolvi subiectul cu notă de trecere, ponturi

Educatie

Bacalaureat 2020 proba la matematică. Cum să rezolvi subiectul cu notă de trecere, ponturi

Bacalaureat 2020 continuă cu proba la matematică de miercuri, 24 iunie 2020. Elevii trebuie să se prezinte la centrele de examinare BAC alocate începând cu ora 7:00. Triajul este la fel și vi-l reamintim mai jos în detaliu. Matematica le dă bătăi de cap absolvenților claselor a douăsprezecea și treisprezecea, care susțin mâine cea mai grea probă la de la BAC. Gura de aer primită anul acesta a fost de eliminarea probelor orale și a celor de competențe digitale, care au fost echivalate cu media ultimilor 4 sau 5 ani de studiu.

BAC proba la Matematică, trucuri bine de știut

Bacalareat 2020 continuă astăzi cu proba de la matematică. Cea mai temută din seria de examenele ce fac parte din BAC. Puțin elevi știu că este foarte important, chiar dacă nu știu rezolvarea exercițiului este foarte important să scrie pe teza de BAC de la mate măcar formula exercițiului. Aceasta este punctată de comisia de corectare.

Un alt pont este să începeți exercițiul și chiar dacă vă impotmoliți, contează ca profesorul corector să vadă că ați început bine, nu veți primi punctaj maxim, dar veți primi punctaj până unde ați greșit.

Evident la ca la BAC în subiectele de la matematică este important rezultatul să fie cel corect, dar insistăm să vă reamintim că se punctează formula corecta și metoda de rezolvare corectă, chiar și dacă ați greșit.

Subiecte la Matematică BAC edu.ro

Bacalaureat 2020 proba la matematică. Cum să  rezolvi subiectul cu notă de trecere, ponturi

Bacalaureat 2020 proba la matematică. Cum să rezolvi subiectul cu notă de trecere, ponturi

Ministerul Educației revine cu precizarea că centrele de examinare vor primi subiectele la matematică doar cu 30 de minute înainte de începerea probei. Prin urmare site-urile care se „laudă” că au deja subiectele care pică astăzi la matematică nu sunt cele reale. Subiectele vor fi publicate oficial pe edu.ro la ora 15:00. HUFF.ro va publica subiectele picate la proba de matematică în jurul orei 9:30 – AICI.

Subiectele probabile, publicate pe site-ul bacalaureat.edu.ro / subiecte. Iată mai jos ce apare pe site-ul edu.ro.

E_c_matematica_M_st-nat varianta_model

E_c_matematica_M_st-nat barem_model

E_c_matematica_M_tehnologic varianta_model

E_c_matematica_M_tehnologic barem_model

E_c_matematica_M_pedagogic barem_model

E_c_matematica_M_mate-info varianta_model

E_c_matematica_M_mate-info barem_model

E_c_matematica_M_pedagogic varianta_model

Barem de corectare și rezolvare

Baremul de corectare și rezolvare al subiectelor de la matematică de la Bacalaureat 2020 vor fi publicate pe HUFF.ro în jurul orei 11:00.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Educatie

To Top