Connect with us

Externe

A murit cel mai celebru criminal în serie – Pentru ce fusese condamnat

Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din lume, a murit luni la vârsta de 83 de ani. Anunțul morții a fost făcut de oficialii penitenciarului în care acesta se afla încarcerat.

Manson se afla internat la un spital din Bakersfield, unde fusese internat în urmă cu trei zile după ce starea i se agravase. Criminalul a ordonat asasinarea actriței Sharon Tate în anul 1969. Aceasta a fost ucisă în propria locuință de către membrii grupului acestuia.

Celebrul criminal în serie cu o svastică tatuată pe frunte a fost condamnat la moarte în 1971, alături de patru dintre discipolii lui, pentru asasinarea a șapte persoane, inclusiv a actriței Sharon Tate, fosta soție a regizorului Roman Polanski, care era pe atunci însărcinată în opt luni și jumătate, în august 1969.

Manson, în vârstă de 83 de ani, a înființat în deșertul californian în anii 1960 o comunitate denumită „Manson Family”, din care mai făceau parte, printre alții Tex Watson și Linda Kasabian.

Charles Manson spunea despre el că este reîncarnarea lui Hristos și a organizat o serie de crime pentru a provoca declanșarea unui război civil între persoanele caucaziene și persoanele de culoare.

Charles Manson

Te-ar putea interesa și: Cel mai cunoscut chef a murit

Unul dintre cei mai cunoscuți chefi a decedat miercuri, în urma unui accident stupid. Cunoscut pentru emisiunile televizate de cooking, a murit miercuri dimineață, după ce a căzut la domiciliul său.

Italianul avea 80 de ani, însă nu era bolnav.

„Îl adoram, suntem cu toții devastați. Familia este profund afectată. Nu era bolnav, era plin de viață atunci când l-am văzut ultima dată”, a declarat un reprezentant al bucătarului italian.

Numeroase personalități din domeniu, precum Jamie Oliver, care l-a considerat mentorul său, Nigella Lawson sau Gino D’Acampo, i-au adus un tribut cunoscutului chef.

În 1981, Antonio Carluccio a deschis Neal Street Restaurant în Covent Garden, Londra, care a funcționat timp de 26 de ani.

În 1991, el a deschis faimosul lanț de restaurante Carluccio’s, pe care l-a vândut în 2005 pentru suma de 5 milioane de lire sterline. În acest moment, în lume sunt 80 de restaurante Carluccio’s.

Ulterior, s-a dedicat unor numeroase proiecte de televiziune.

Te-ar putea interesa și: Un cântăreț apreciat de toți românii a murit

Este doliu în lumea muzicii după artistul a plecat fulgerător dintre noi. Starul a murit la vârsta de 57 de ani din cauza dependenţei de droguri, potrivit unui comunicat al familiei muzicianului. Prietenii şi familia sunt îngenuncheaţi de durere.

Chuck Mosley, fost solist al trupei Faith No More, a murit la vârsta de 57 de ani din cauza dependenţei de droguri, potrivit unui comunicat al familiei muzicianului, citat de Variety.

„După o lungă perioadă de cumpătare, Charles Henry Mosley III şi-a pierdut viaţa pe 9 noiembrie 2017, din cauza dependenţei. Vă spunem asta în speranţa că va folosi şi altora care se luptă cu această boală”, se arată în comunicatul familiei.

Formaţia Faith No More i-a adus un omagiu fostului lor coleg

„Cu inima grea, am aflat de moartea prietenului şi colegului de trupă, Chuck Mosley (…) Cât de norocoşi am fost că am putut cânta împreună anul trecut când am relansat primul nostru album.

Multora le va lipsi entuziasmul, umorul şi stilul lui. Am fost o familie, una neobişnuită şi disfunţională, şi vom fi întotdeauna recunoscători pentru timpul petrecut cu Chuck”.

Născut la Los Angeles, Mosley a cântat cu basistul Bill Gound într-o trupă numită Animated. Cei doi s-au alăturat Faith No More în 1983.

Mosley a cântat pe primele două albume ale trupei, „We Care a Lot” (1985) şi „Introduce Yourself” din 1987, care a fost lansat prin Warner Bros.

Chuck Mosley a fost înlocuit în 1988 de Mike Patton, cu care trupa a lansat albumul de succes „The Real Thing”, în 1989, în care apar hit-uri precum „Epic” şi „Falling to Pieces”.

Mosley a dat în judecată formaţia, invocând violarea parteneriatului. Cazul s-a încheiat în afara curţii. Mai târziu, el a înfiinţat formaţia Cement şi au urmat albume solo şi reuniuni ocazionale cu Faith No More.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top