Connect with us

Externe

A murit un mare actor şi cântăreţ! Era cunoscut pentru rolul dintr-un serial

Diagnosticat la începutul acestui an cu demenţă, un cunoscut actor de serial s-a stins la vârsta de 67 de ani.

Cântăreţul şi actorul a cunoscut un imens succes mai ales în rândul adolescenţilor pe vremea când juca rolul lui l Keith Douglas Partridge în serialul de televiziune „Partridge Family”.

David Cassidy a murit, ieri, la 67 de ani. Diagnosticat la începutul acestui an cu demenţă, Cassidy se afla de câteva zile internat într-un spital din Florida, după ce starea i s-a degradat în ultimele luni.

Decesul s-a produs pe fondul unei insuficienţe hepatice

Cassidy a jucat rolul lui Keith Douglas Partridge în serialul „The Partridge Family”, între anii 1970 – 1974. Apoi a produs 12 albume, a vândut 30 de milioane de discuri şi a apărut în mai multe show-uri TV, cum ar fi: „David Cassidy – Man Undercover”, „Fantasy Island”, „The Love Boat” şi „Tales of the Unexpected.” David Cassidy este tatăl actriţei Katie Cassidy, de 30 de ani, şi al cântăreţului Beau Cassidy, de 26 de ani.

Ei îşi vor împărţi averea de 500.000 de dolari rămasă în urma decesului lui. Artistul a fost căsătorit de trei ori cu: Kay Lenz (între 1977- 1983), Meryl Tanz (între 1984-1985) şi Sue Shifrin (între1991-2016).

Citește și Ne asteaptă o nouă revoluţie. Maria Ghiorghiu a vorbit cu Iisus

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevestit tragedia de la Colectiv și multe alte evenimente nefericite, a anunțat alte catastrofe. Femeia a povestit în cadrul emisiunii ce urmează să se întâmple în România și nu numai.

Maria Ghiorghiu a vorbit despre copilăria ei și despre momentul în care și-a dat seama că poate prevesti tragedii.

“Eu prevăd tragediile care urmează nu numai în România, ci pe tot globul. Așa vrea Dumnezeu să-mi arate. Tragedia de la Colectiv am văzut-o cu cinci zile înainte. Stăteam la calculator, scriam și parcă aveam ochi pe toate părțile. Vedeam în spatele meu o încăpere mare cu multă lume și vedeam oamenii lipiți unul de altul, era multă hărmălaie, la un moment dat văd scenă luminată, încăperea s-a umplut de fum , am auzit multă lume țipând, urlând. Nu știam unde va fi, dar tot ce s-a întâmplat acolo eu am văzut cu 5 zile înainte. Am auzit o bubuitură înainte de a cădea plafonul. Așa cum curge ceară de pe lumânare, așa curgea focul din plafon și cădea pe oameni. În clipă în care am văzut m-a cuprins o durere în suflet. M-am gândit la un incendiu. Când s-a arătat la TV, am văzut încăperea care era aceeași, tinerii, plafonul. Am plans.

Cred că am început să văd lucruri de mic copil, dar o luăm că pe o joacă. Părinții mă culcau în mijlocul lor. Eu vedeam cum din cer cobora pe o rază de lumina multe sfere colorate și veneau spre mine. Eu ridicăm mânuțele din plapumă și mă jucăm cu luminițele, părinții mă certau pentru că nu mă credeau.

In 1995, m-a sunat mama să-mi spună că a murit bunica. Eu i-am spus că știam deja. O vedeam pe bunica mea cu o căldare cu cenușă și a murit sufocată în ea. Peste doi ani, mama a murit într-un accident de mașină, am visat-o. O vedeam pe mama mea, sora mea și nepoțica de trei ani. În visul meu, rămâne sora mea și cu nepoțica, pe mama n-o mai vedeam. Am văzut cum din trupul mamei ieșea că o rouă de lumina. Din acel moment am știut că nu sunt vise, ci mesaje”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Mai mult, clarvazatoarea susține că a vorbit cu Iisus. “Odată am fost luată de doi îngeri până la poartă luminoasă și mi-au spus să întru. Pe pat era Iisus Hristos care arată așa cum îl vedem noi în icoane. Mi-a făcut semn să stau acolo, mi-a pus o cruciulița la gât și mi-a spus : “Să nu-ți pierzi credință niciodată!”, a adăugat ea.

De asemenea, Maria Ghiorghiu ne-a avertizat cu privire la catastrofele care vor urmă.î

Citește și Horoscop 23 noiembrie 2017. Vărsătorii uită de probleme şi încep o viaţă nouă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top