Connect with us
Accident de tren în Pakistan. Cel puțin 17 morți și zeci de răniți- VIDEO

Externe

Accident de tren în Pakistan. Cel puțin 17 morți și zeci de răniți- VIDEO

Accident de tren în Pakistan. Cel puțin 17 persoane au murit și alte zeci au fost rănite după ce două trenuri s-au ciocnit într-un oraș port din sudul Pakistanului.

Citește și: Atac terorist în Pakistan. Cel puțin 59 de morți și 117 răniți

Martorii spun că au rămas îngroziți când au văzut că un tren care venea cu viteză a intrat într-un alt tren oprit în stația din Quaidabad. Ei spun că s-a auzit un zgomot puternic, urmat de țipetele călătorilor din interiorul celor două trenuri.

Mai multe echipaje de salvare și descarcerare s-au luptat pentru a ajunge la pasagerii blocați sub fiarele contorsionate. În ajutor au intervenit și poliția și armata, potrivit unui jurnalist AFP.

Motorul unui tren a fost distrus în totalitate, însă nu se cunosc deocamdată pagubele.

Un oficial al administrației din Karachi a declarat că ar fi fost aproximativ 1.000 de pasageri la bordul celor două trenuri în momentul producerii accidentului.

„În acest moment, noi nu știm exact numărul de victime, dar ar putea fi de până la 1000 de pasageri în ambele trenuri”, a declarat Nasir Nazeer, ofițer de coordonare districtul în Karachi, pentru AFP.

„Am trimis echipe de descarcerare pentru a elibera și a salva pasagerii blocați în vagoane.”, a spus el.

Seemi Jamali, purtătoarea de cuvânt a spitalul Jinnah Karachi, a declarat pentru AFP că cel puțin 17 de oameni au murit. În plus, ea a declarat că spitalul a primit aproximativ 50 de răniți.

Accidentele de tren sunt comune în Pakistan. Accident de joi este al doilea din acest an. În luna februarie, un tren a lovit o dubă la o trecere la nivel cu cale ferată din sudul Pakistanului, provocând moartea a opt persoane din aceeași familie.

În luna septembrie patru persoane au fost ucise și mai mult de 100 de au fost rănite, după ce două trenuri s-au ciocnit în apropiere de orașul central Multan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top