Connect with us
Alertă cu bomba la reședința Reginei Angliei. Polițiștii au împânzit zona

Externe

Alertă cu bomba la reședința Reginei Angliei. Polițiștii au împânzit zona

Este alertă cu bombă la reședința din Scoția Reginei Angliei, Elisabeta a II-a. Polițiștii au împânzit zona și au arestat deja un bărbat considerat suspect. Totul a pornit de la un colet suspect la Palatul Holyrood, iar oamenii legii au fost chemați de urgență la fața locului.

Alertă cu bomba la reședința Reginei Angliei

Poliția a fost chemată la Palatul Holyrood în jurul orelor 20.50, ora Angliei. În urma incidentului, oamenii legii au arestat un bărbat în vârstă de 39 de ani.

„Nu a existat nici o amenințare pentru public. Anchetele sunt în curs de desfășurare pentru a stabili care au fost circumstanțele”, a declarat un reprezentant al Poliției.

Ofițerii au împânzit zona și au verificat toată curtea Palatului Holyrood din Scoția, reședința Reginei Elisabeta a II-a. Coletul a fost neutralizat.

Alertă cu bomba la reședința Reginei Angliei. Polițiștii au împânzit zona

Familia Regală Britanică afectată de declarațiile prințului Harry

Familia Regală a Marii Britanii a ținut paginile ziarelor după ce prințul Harry și soția sa, actrița Meghan Markle au făcut dezvăluiri șocante în interviul pentru Oprah.

Cei doi au spus că au trecut printr-o perioadă foarte grea cât au fost membri activi ai Familiei Regală și că s-au liniștit abia când au renunțat și s-au separat de aceasta.

În cadrul interviului, Meghan Markle a acuzat Familia Regală Britanică de rasism, spunând că unul dintre membrii ei era curios care va fi culoarea pielii copilului lor.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a declarat fosta actriţă americană.

Meghan Markle a vorbit și despre relația ei cu Kate Middleton, soția prințului William, fiul cel mare al prințesei Diana. Ea a spus că ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă. Mai multe decât atât, fosta actriță americană a declarat că la un moment dat a avut gânduri sinucigașe.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top