Connect with us
Alertă la Bruxelles, în urma unui posibil atac armat

Externe

Alertă la Bruxelles, în urma unui posibil atac armat

O operaţiune majoră a poliţiei a fost declanşată la Bruxelles, după ce a fost semnalat un posibil incident armat.

Potrivit presei belgiene, cel puţin un bărbat înarmat ar fi fost văzut într-o clădire, lângă o şcoală primară.

Potrivit ziarului dhnet.be, alerta a fost dată de un bărbat de origine poloneză, în jurul orei locale 13.00 (14.00 ora României). El a intrat într-un magazin şi a anunţat că, în cursul dimineţii, a fost comisă o crimă.

În schimb, ar fi fost semnalate probleme la o altă adresă, unde au fost trimise trupele speciale, mai spune ziarul belgian.

Poliţia a descins la adresa indicată, dar nu a găsit nimic

Un număr mare de poliţişti a fost mobilizat în zona Forest din capitala Bruxelles. Operaţiunea vizează o clădire în care s-ar fi baricadat cel puţin un individ înarmat.

O şcoală primară de lângă clădire, în care învaţă 350 de elevi, a fost evacuată.

Postul RTL Belgia spune citează martori care spun că poliţia a cerut localinicilor să rămână în case.

Citeşte şi Doliu în lumea sportului românesc. Ce spun medicii despre moartea sportivului

Este din nou doliu în lumea sportul românesc! Un practicant de kickboxing a murit la 23 de ani. Florin Stelian Gheorghe, din Comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița, a căzut secerat în curtea casei sale.

Familia sa a sunat imediat la 112. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Găeşti, însă în ciuda eforturilor depuse de medici de a-l readuce la viaţă, Florin a murit.

Familia şi prietenii lui Florin Stelian Gheorghe au fost şocaţi de moartea fulgerătoare a tânărului care nu era bolnav şi nu a anunţat că ar fi avut vreo problemă.

Tânărul era legitimat la Clubul Respect Gym din Găeşti

Medicii au stabilit, în urma efectuării necropsiei cadavrului, că moartea ar fi survenit în urma unui infarct miocardic.

Trupul neînsufleţit al sportivului a fost depus la Serviciul de Medicină Legală. Medicii au stabilit, în urma efectuării necropsiei cadavrului, că moartea ar fi survenit în urma unui infarct miocardic.

Apropiaţii spun că băiatul obişnuia să consume în mod frecvent băuturi energizante.

Clubul Respect Gym Găeşti este al poliţistului Dan Mocanu. Sportivii şi conducerea Clubului transmit familiei îndoliate sincere condoleanţe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top