Connect with us
Cutremur puternic în Grecia 5.1 grade pe scara Richter

Externe

Cutremur în Bulgaria și Grecia! 4.7 grade in Sofia și 5.0 pe scara Richter în Antena

Un cutremur cu magnitudinea de 4.7 grade pe scara Richter a avut loc în urma cu 6 minute în Bulgaria, iar la interval de un minur un al seism cu magnitudinea de 5.0 grade pe scara Richter a avut loc în Atena.

Cutremurul din Bulgaria, s-a produs la o adâncime de doar 2km, conform EMCS, iar acel din Atena la 80 km, scrie EMCS.

Detalii despre cutremurul din Bulgaria.

Deocamdata nu există informații cu privire la victime sau pagube materiale. Revenim cu detalii.

Știre în curs de  actualizare.

Știri pe același subiect: Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 s-a produs în estul statului mexican Oaxaca.

Un cutremur a alarmat populaţia din Ciudad de Mexico la primele ore ale zilei de luni, mulţi locuitori ieşind pe străzi, informează Reuters.

Seismul cu magnitudinea de 6,1 grade s-a produs la 43 de kilometri est de statul Oaxaca, la o adâncime de 10 kilometri, la ora 06:56 GMT, conform informaţiilor Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (U.S. Geological Survey).

Un cutremur puternic s-a produs vineri în Mexic şi a fost resimţit inclusiv în capitala Ciudad de Mexico. Agenţia geologică din SUA a estimat iniţial magnitudinea la 7,5 şi revizuit ulterior valoarea la 7,2. Serviciul seismologic mexican a anunţat o magnitudine de 7. Evenimentul seismic a fost înregistrat la ora locală 17:39 (01:39 ora României).

Cutremurul cu magnitudinea de 7,2 nu s-a soldat cu victime directe. Însă treisprezece persoane au fost ucise vineri noaptea în urma unui accident de elicopter în care se afla ministrul mexican de interne, Alfonso Navarrete, care călătorea în zona afectată de seism.

Ministrul de interne şi guvernatorul statului Oaxaca, Alejandro Murat, au supravieţuit prăbuşirii elicopterului militar care mai avea doar 30 sau 40 de metri până la aterizare. Cei doi oficiali au suferit doar răni minore. Ei erau însoţiţi de personal militar şi din serviciul de protecţie civilă, într-o misiune de evaluare a pagubelor produse de seism.

Seismul de vineri a fost urmat de sute de replici, potrivit serviciului naţional de seismologie, provocând panică la scară largă.AGERPRES

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top