Connect with us
Bill Gates, primele declarații după ce a fost acuzat că știa de coronavirus

Externe

Bill Gates, primele declarații după ce a fost acuzat că știa de coronavirus

Miliardarul Bill Gates este personajul principal în scenariile oamenilor, care îl plasează în spatele pandemiei și militează pentru arestarea acestuia. Toate aceste convingeri au fost alimentate chiar de miliardar, care în urmă cu cinci ani avertiza omenirea de un haos la nivel mondial, ce avea să producă pagube semnificative. Ceea ce s-a și întâmplat. Declarațiile sale au lăsat impresia că ar fi știut de pe atunci că va izbucni această pandemie, pe care chiar el ar fi creat-o.

Bill Gates, primele declarații după ce a fost acuzat că știa de coronavirus

În urmă cu cinci ani, Bill Gates vorbea despre ceea ce va distruge lumea. În discursul său a declarat că nu va fi vorba de un alt război, ci de un virus care urma să omoare un număr semnificativ de oameni.

„Lucrul care ar omorî peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii cel mai probabil ar fi un virus foarte infecțios, nu un război. Nu rachete, ci microbi!”, spunea Gates

Bill Gates a decis să clarifice această situație și a vorbit despre declarațiile sale de atunci. Astfel, a precizat că tot ce a spus reprezenta, de fapt, un apel la autorități, pentru a lua măsuri în ceea ce privește domeniul sanitar. În plus, el voia să atragă atenția asupra unui dezastru de ordin medical ce ar putea izbucni și afecta omenirea și care ar fi trebuit tratat cu interes încă de pe atunci.

„Nu știam că ne va lovi coronavirusul la finalul anului 2019. Scopul acelei discuții era încurajarea guvernelor pentru a face investiții în domeniu și să răspundem foarte repede pentru a avea un număr foarte mic de cazuri. Nu e un moment în care să spun «V-am zis eu!».”

În plus, Gates a declarat că armele pe care le are omenirea acum și cu care luptă împotriva virusului sunt: schimbarea comportamentului, distanțarea socială, dar și testarea despre care crede că ar trebui să se realizeze în număr mare. În plus, a precizat că singurul mod de a învinge această boală este descoperirea unui vaccin cât mai repede posibil și administrarea lui tuturor oamenilor.

Bill Gates, finanțatorul unui vaccin

Compania farmaceutică americană Novavax, cu sediul în Maryland, va începe testarea unui vaccin anti-coronavirus pe 130 de voluntari australieni. Cel care a finanțat această inițiativă a fost chiar Bill Gates. El a oferit 388 milioane dolari prin intermediul Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation. Conform unui studiu efectuat în Australia, 1 din 8 cetăţeni îl văd pe Bill Gates ca fiind în legătură cu apariţia coronavirusului.

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top