Connect with us
Britney Spears a ajuns într-o stare deplorabilă. Ce spune avocatul artistei

Externe

Britney Spears a ajuns într-o stare deplorabilă. Ce spune avocatul artistei

Britney Spears este una dintre cele mai cunoscute astiste pe plan internațional. Piesele sale încă se aud la cele mai mari radiouri ale lumii și se poate lăuda cu o carieră de succes. În plan profesional a stat foarte bine pentru o perioadă, însă lucrurile nu mai merg deloc bine pentru celebra cântăreață. Viața ei s-a schimbat complet în urmă cu mai bine de 10, când a început să se confrunte cu probleme psihice grave, motiv pentru care a avut mult de suferit. În această perioadă, se pare că starea de sănătate a acesteia este una deplorabilă, conform declarațiilor avocatului ei.

Britney Spears nu este capabilă psihic să ia decizii

Britney Spears a avut o viață destul de grea, cel puțin în ultimii 13 ani. În 2007, după ce a divorțat de soțul ei, aceasta a început să se confrunte cu probleme mari din punct de vedere psihic, motiv pentru care a fost nevoită să își schimbe complet viața. Jamie Spears a fost desemnat tutorele legal al fiicei sale în ultimii 12 ani, din cauza temerilor privind starea ei mintală. În 2008, a fost declarată inaptă să aibă grijă de ea însăși.

De altfel, lucrurile au luat o cale dureroasă și în cazul copiilor. Inițial, drepturile de custodie erau de 50% pentru fiecare, unul dintre copiii artistei rămânând la ea. Cu toate acestea, drepturile sunt acum de 70% și 30%, procentul mai mic revenindu-i lui Britney. Veștile legate de acest aspect au apărut atunci când Britney a fost internată într-un spital de psihiatrie timp de 30 de zile, pe motiv că s-ar fi oprit din a-și mai lua pastilele.

Vedeta a afirmat atunci că tatăl său a forțat-o să ia acele pastile, fără voința ei. De un an, tatăl ei a renunțat temporar la rolul de tutore, din cauza unor probleme de sănătate. Britney Spears se luptă din răsputeri acum pentru a ieși de sub tutela tatălui său și vrea ca managerul său, care a preluat rolul lui Jamie Spears în 2019, să revină înlocuitorul său permanent la reînnoirea tutelei. Aceasta nu mai vrea să cânte, să urce pe scenă și să apară pe spațiul public, acestea fiind dorințele tatălui ei.

Totuși, acest lucru nu este posibil acum, conform declarațiilor date de avocatul vedetei. El a precizat că Britney Spears nu ar avea claritatea mentală pentru a semna un document legal și pentru a lua o decizie majoră, starea ei mintală fiind comparată cu cea a unui om aflat în comă.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top