Connect with us
Caz nemaiîntâlnit! O tânără cu organe genitale masculine a devenit mamă, după ce a descoperit că are și organe feminine

Externe

Caz nemaiîntâlnit! O tânără cu organe genitale masculine a devenit mamă, după ce a descoperit că are și organe feminine

Caz unic, întâlnit în Boston. O tânără s-a născut cu organe masculine și a crezut tot timpul că este băiat, deși simțea că orientarea ei este alta și mereu s-a considerat de sex feminim. După ce a mers la medic și a aflat, în mod surprinzător, că are și organe feminine, a decis să devină mamă, iar visul ei s-a împlinit. A aflat acolo și că suferă de un sindrom rar, care o face unică față de restul oamenilor.

Are atât organe masculine, cât și feminine

Mikey Chanel a trăit o dramă încă din copilărie. În timp ce se afla în pântece, medicii le-au comunicat părinților să, în urma controalelor de specialitate, că vor avea o fetiță. La naștere, mare le-a fost mirarea când au văzut că fetița lor era, de fapt, un băiat. Mikey avea organe masculine și totul părea în regulă.

În timp ce a crescut și anii au trecut, tânăra nu reușea să se simtă bine în pielea ei ca băiat și simțea că are o latură feminină pe care trebuie să o arate lumii. Tânăra a declarat că mereu a fost atrasă de hainele de fete, de accesorii și machiaje, de tot ceea ce fac oamenii de sex feminim și, cel mai important, a avut forme specifice unei femei și nu s-a confruntat niciodată cu probleme legate de pelozitate.

Încă din clasa a treia, toți colegii îi spuneau că este un transgender, iar ea nici măcar nu știa ce înseamnă acest termen. Când a ajuns la o vârstă la care să conștientizeze că ce se întâmplă nu este normal,a mers la medic și a aflat că are și organe feminine cu care ar putea reproduce: col uterin, ovare, uter și trompe uterine

Mickey nu a putut crede ce aude și avea impresia că este o glumă, însă medicii i-au explicat că are un sindrom rar, PMDS, în care o persoană are organe genitale externe masculine, cu organe reproductive feminine la nivel intern.

„Mi-au spus că am col uterin, ovare, uter și trompe uterine și că aș putea rămâne însărcinată dacă aș vrea. De fapt, am crezut că este o glumă. Nici nu știam că acest lucru este posibil. Eram ca ‘haha unde sunt camerele?’, apoi mi-au arătat uterul pe ecran.”, a declarat Mikey.

Medicii i-au sugerat lui Mikey să fie supus histerectomiei, însă ea a spus că nu poate refuza șansa de a-și concepe propriul copil înainte de a fi supusă procedurii. Mikey este acum însărcinată în patru luni și a spus că abia așteaptă să devină părinte.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top