Connect with us
Cum a încercat o profesoară de Biologie să-i învețe pe copii anatomia corpului uman

Externe

Cum a încercat o profesoară de Biologie să-i învețe pe copii anatomia corpului uman

O profesoara de Biologie din Spania s-a gândit la o variantă modernă de a-i învăța pe copii anatomia corpului uman. Tânăra a venit la școală îmbrăcată într-un mod care i-a șocat pe elevi, dar i-a și impresionat în același timp. Profesoara a reușit să-și atingă scopul, și a transformat o oră banală de Biologie, în una foarte captivantă.

Lecție inedită cu o profesoară de Biologie

O profesoară de Biologie din Spania a găsit o metodă inedită de a-i învăța pe elevii ei anatomia corpului uman. Tânăra a decis să le ofere acestora o lecție modernă, prin care ei să înțeleagă tot ce trebuie legat de acest subiect. Profesoara a venit la școală îmbrăcată într-un costum inedit, care era o reprezentare a organelor corpului uman.

Cum a încercat o profesoară de Biologie să-i învețe pe copii anatomia corpului uman

Imaginile cu profesoara în costum au fost publicate pe Internet de către soțul femeii, care a declarat că este foarte mândru de soția lui care este un vulcan de idei.

„Sunt foarte mândru de acest vulcan de idei pe care sunt norocos să îl am drept soția mea. Astăzi le-a oferit o lecție de anatomie elevilor ei într-un mod extrem de original, iar copiii au fost uluiți”, a spus soțul profesoarei.

La scurt timp, imaginile s-au viralizat și au ajuns să fie văzute de foarte mulți oameni. Toată lumea a apreciat originalitatea lecției de Biologiei, pe care profesoara din Spania le-a oferit-o elevilor ei.

Internauții au fost de părere că profesoara este un model pentru toate cadrele didactice. Mai mult, unii au susținut că este nevoie de mai mulți astfel de profesori.

Este cunoscut faptul că elevii din zilele noastre au nevoie de lecții creative, interactive, diferite de cele în care profesorul dictează, sau explică, iar ei scriu sau ascultă. Pentru a înțelege mai ușor, și pentru a nu se plictisi, ei au nevoie de astfel de lecții, precum a oferit profesoara de Biologie din Spania.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top