Connect with us
Vestea morții liderului cubanez, Fidel Castro, a fost un adevărat șoc pentru mulți oameni din toată lumea. O bunică face înconjurul lumii cu gestul său inedit.

Externe

Cum reacționează o bunică atunci când află că Fidel Castro a murit. Gestul ei a devenit viral

Vestea morții liderului cubanez, Fidel Castro, a fost un adevărat șoc pentru mulți oameni din toată lumea. O bunică face înconjurul lumii cu gestul său inedit.

În timp ce cubanezii se află în doliu și îl plâng pe cel care a fost lider la Havana 50 de ani, alții sărbătoresc. Persoane care au fugit de represiunile comunismului în America au ieșit în stradă și se bucură.

Brian Ramos, un tânăr în vârstă de 17 ani, și-a făcut bunica vedetă. Acesta a intrat ieri în camera Florei Lorenzo și-a i-a dat vestea cea mare.

Cum reacționează o bunică atunci când află că Fidel Castro a murit. Gestul ei a devenit viral

”Ita, Ita, a murit Fidel”, a anunțat-o Brian pe bunica lui.

Aceasta s-a ridicat imediat din pat, surprinsă și fericită să audă această veste uriașă.


Adolescentul a dezvăluit pentru Buzzfeed că nu a văzut-o pe bunica sa atât de fericită și să se ridice din pat atâtde repede.

Cei doi au ieșit în stradă alături de miile de cubanezi care locuiesc în Mica Havana din Miami.
”Aceasta înseamnă libertate, uniunea poporului cubanez și speranța că va fi Cuba liberă într-o zi”, a spus bunica.

”Moartea lui Castro era un lucru pe care lumea îl spera. Însă părea că nu se va întâmpla niciodată”, a mărturisit tânărul.

Bunica Flora Lorezno a fugit din Cuba pentru a scăpa de regimul de opresiuni și discriminare. Mai mult de o jumătate de milion de locuitori au fugit din Cuba. În primii 15 ani după ce Castro a preluat puterea, oamenii au fugit.

Cine a fost Fidel Castro

Fidel Castro a fost a un revoluționar cubanez care a participa la transformarea Cubei în primul stat comunist din emisfera vestică.

Fidel Castro a deținut funcția de premier până în 1976. Ulterior el a devenit președintele Consiliului Statului și Consiliului Miniștrilor. Fidel Castro Ruz a fost prim-secretar al Partidului Comunist Cubanez de la formarea sa în 1965. Fratele său, Raúl, a devenit succesorul lui Fidel Castro în 2008.

Citește și: Update: A murit Fidel Castro. Trupul neînsuflețit va fi incinerat sâmbătă

Fidel Castro este unul dintre cei mai „vânați” oameni din istorie. Asupra vieții sale au fost comise numeroase atentate, toate soldate cu eșec.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top