Connect with us
Un cutremur a avut loc în Polonia. Seismul a dus la moartea a patru mineri, care au fost zdrobiți de pietre căzute în mină.

Externe

UPDATE: Cutremur în Polonia. Cinci mineri au murit

Un cutremur cu magnitudinea 3.4 grade a dus la moartea a cinci persoane în Polonia. Victimele seismului sunt mineri, care au fost zdrobiți de pietrele căzute în ocnă.

Update, ora 22.00: Bilanțul tragediei a crescut de la patru la cinci morți, după ce trupul neînsuflețit al unui miner a fost descoperit. Alți trei sunt dați dispăruți în continuare!

Mai multe galerii care se aflau la sute de metri adâncime au fost blocate de căderi de pietre. Patru mineri sunt în continuare dați dispăruți, iar autoritățile încearcă să ajungă la ei.

Citește și: Cutremur în Italia, de 4.5 grade

„Din păcate, nu am veşti bune. Echipele de salvare au ajuns la al patrulea miner, este mort”, a declarat directorul minei, Pawel Markowski, într-o conferinţă de presă. “Continuăm operaţiunea, încercând să localizăm ceilalţi mineri. Sunt la circa 10 metri distanţă”, a adăugat acesta, conform Mediafax.

Cutremur în Polonia. Magnitudine de 3.4 grade

Seismul a avut loc marţi seară, la ora locală 21.09 (22.09 ora României). Epicentrul a fost localizat la 1.500 de metri adâncime şi a avut magnitudinea 3,4, potrivit agenţiei PAP.

Mina este una dintre cele mai mari exploatări de cupru din Europa şi funcţionează din 1974.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top