Connect with us
Trump sugerează că ştia că Flynn a minţit în anchetă/Declaraţia ar putea avea efecte juridice

Externe

Donald Trump avertizează Iranul să înceteze „jocul cu focul”

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a transmis un nou avertisment Iranului, acuzând regimul islamist de la Teheran că „nu va fi atât de amabil” cum a fost predecesorul său, Barack Obama.

„Iranul practică jocul cu focul, nu apreciază cât de amabil a fost preşedintele Barack Obama cu ei. Dar eu nu voi fi aşa!”, a transmis vineri Donald Trump prin Twitter.

Iranul a fost „avertizat oficial” în legătură cu testul balistic, afirma joi preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, transmiţând Teheranului că trebuia să fie recunoscător pentru acordul nuclear.

„Iranul a primit un avertisment oficial după efectuarea testului balistic. Iranienii ar fi trebuit să fie recunoscători pentru acordul teribil pe care Statele Unite l-au semnat cu ei! Iranul era în ultima fază, gata de colaps înainte de a veni Statele Unite să le ofere asistenţă sub forma acordului nuclear: 150 de miliarde de dolari”, a subliniat Trump.

Iranul a reacţionat, catalogând „redundante”, „lipsite de fundament” şi „provocatoare” avertismentele lansate de Statele Unite.

Marile puteri din grupul P5+1 (SUA, Marea Britanie, Rusia, China, Franţa şi Germania) au semnat acordul nuclear cu Iranul în 2015, dar documentul a fost criticat dur atât de Israel, cât şi de noul preşedinte al SUA, Donald Trump.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top