Connect with us
Donald Trump s-a ținut de cuvânt și și-a donat salariu. El a spus în timpul campaniei prezidențiale că nu va încasa niciun dolar.

Externe

Donald Trump și-a donat salariul de președinte, așa cum a promis în campanie

Donald Trump a spus în timpul campaniei prezidențiale că nu va încasa niciun dolar din salariu. Președintele spunea că își va dona tot salariul.

Președintele Statele Unite ale Americii s-a ținut de promisiune.

Cui a donat Donald Trump salariul de președinte

Donald Trump și-a donat salariul din primul trimestru Serviciului Parcurilor Naționale. Cecul de 78.333 dolari a fost deja înmânat secretarului de Interne de către purtătorul de cuvânt de la Casa Albă.

Într-un interviu acordat CBS la două zile de la victoria în alegeri, Trump reitera că nu va încasa niciun salariu cât timp va fi președinte, promisiune făcută în campanie.

În trecutul SUA, au existat mai mulți președinți care au renunțat la salariu: Herbert Hoover, John F. Kennedy și George Washington. La valoarea de acum a dolarilor, aceștia ar fi avut o avere de 82, 100 și, respectiv, 580 de milioane de dolari.

Citește și: Avertismentul psihologilor: Donald Trump prezintă simptomele unei boli mintale

Nu se știe cu exactitate care este averea lui Trump, dar se estimează că aceasta ar fi de 3,7 miliarde de dolari, potrivit ziare.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top