Connect with us
Elton John îl omagiază pe George Michael: "Am pierdut un prieten iubit, un artist excepţional"

Externe

Elton John, ținta unui atac terorist. Ce i se plănuia artistului

Un tânăr britanic în vârstă de 19 ani, arestat săptămâna trecută, a fost acuzat că a planificat comiterea unui atac terorist în timpul unui concert al cântăreţului Elton John, informează site-ul revistei New Musical Express, potrivit news.ro.

Citeste si: Atac in Turcia, la Van. Cel putin 48 raniti

Citeste si: 15 ani de la atentatele teroriste din Sua din 11 septembrie 2001. Filmul evenimentelor

Haroon Ali-Syed, un tânăr de 19 ani din Hounslow, o suburbie din regiunea West London, a apărut în faţa magistraţilor de la tribunalul Westminster, după ce a fost arestat săptămâna trecută şi acuzat de pregătirea unor acte de terorism între 12 aprilie şi 9 septembrie.

El va rămâne în custodia poliţiei, înainte de a apărea la Old Bailey, Tribunalul Central Infracţional din Londra, săptămâna viitoare.

Potrivit The Sun, Haroon Ali-Syed a fost acuzat că a plănuit un atac terorist la show-ul pe care Elton John l-a susţinut în Hyde Park din Londra, pe 11 septembrie. El a fost acuzat, de asemenea, că dorea să comită atentate şi în alte zone, precum Palatul Buckingham şi Oxford Street.

Elton John este căsătorit cu producătorul de film David Furnish cu care are doi fii, născuţi cu ajutorul unor mame-surogat – Zachary, în vârstă de cinci ani, şi Elijah, în vârstă de trei ani.

Elton John este un cântăreţ, compozitor şi pianist britanic, care, într-o carieră impresionantă de peste cinci decenii, a câştigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, un premiu Oscar şi un Glob de Aur. Albumele sale s-au vândut în peste 450 de milioane de copii pe plan mondial. Începând cu anii 1980, s-a implicat intens în lupta împotriva SIDA, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, în 1994, şi a primit din partea reginei Elizabeth a II-a titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, în 1998, scrie news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top