Connect with us
explozie la metroul din londra

Externe

EXPLOZIE la METROUL din LONDRA! O stație a fost evacuată de URGENȚĂ!

Din nou alertă la Londra. Stația Tower Hill a fost evacuată după ce o explozie a avut loc într-o garnitură de metrou. Conform primelor informații, deflagrația s-a produs într-un vagon.

Autoritățile britanice nu au determinat încă dacă explozia este un atac terorist sau un incident nefericit, cauzat de un dispozitiv electronic.

Unii martori susțin însă că ar fi vorba de explozia unui dispozitiv defect de încarcare a telefonului aflat în bagajul unui călător, conform RT.

Imagine de la locul exploziei de la metrou

Imagine de la locul exploziei de la metrou

Fotografiile surprinse de pasageri au arătat un obiect pe podea în flăcări, în timp ce videoclipurile postate online au arătat că oamenii alergau să din tren.

Se pare că mai multe persoane au fost rănite, dar nu se știe cu exactitate numărul victimelor.

Reamintim că la jumătatea lunii septembrie, o explozie a avut loc la o stație de metrou din Londra. Deflagrația a avut loc la stația Parsons Green, iar mai multe persoane au suferit arsuri relatează presa britanică.

Nu mai puțin de 17 persoane au fost rănite atunci, în ceea ce poliția a calificat drept un atac terorist.

Se pare că un recipient a explodat într-o garnitură de metrou District Line. După ce a explodat recipientul, pasagerii au intrat în panică și au început să se îmbulzească. Ipoteza unui atac terorist este luată în calcul. Se pare că recipentul conținea o substanță chimică puternic inflamabilă.

Citește și: ATAC TERORIST la metroul din Londra! 17 persoane rănite

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top