Connect with us
Kate Middleton și prințul William au început călătoria cu trenul. Ce surpriză le-au făcut vârstnicilor de la un azil

Externe

Kate Middleton și prințul William au început călătoria cu trenul. Ce surpriză le-au făcut vârstnicilor de la un azil

Prințul William și Kate Middleton s-au îmbarcat în trenul regal, duminică, pentru o călătorie de trei zile prin Regat. Ducii de Cambridge vor călători 3 zile și două nopți prin Anglia, Scoția și Țara Galilor, unde îi vor întâlni pe cei care se află în prima în linie în lupta cu noul virus al momentului. Astfel, ei au trecut și pe la un azil de bătrâni, unde au discutat cu cei care se asigură de sănătatea acestora, dar și cu vârstnicii emoționați de marea întâlnire.

Kate Middleton și prințul William au comunicat de la distanță cu vârstnicii

Kate Middleton și prințul William călătoresc prin Regat pentru a lua legătura cu persoanele care participă la gestionarea pandemiei de coronavirus, dar și cu cele care sunt foarte afectate de această criză. Kate și William îi vor cunoaște pe medicii, voluntarii, profesorii și copiii de școală din comunitățile mici, pentru a afla de la ei cum se descurcă în aceste vremuri grele.

Printre opririle lor se numără și cea la o casă de bătrâni. Kate Middleton și prințul William au făcut semn cu mâna către personal și rezidenți în timpul vizitei din Bath în cea de-a doua zi a turneului lor regal. Vârstnicii au fost foarte încântați de prezența celor două persoane importante. Deși nu s-au putut apropia prea mult, pentru a nu lua contact, s-au mulțumit doar cu faptul că i-au întâlnit și le-au făcut ziua mai bună.

La fel de încântat a fost și personalul medical, care speră că această vizită va fi cu noroc și va face ca noul an să fie unul mai bun. Deși au avut noroc și cei de acolo nu au contractat virusul, sunt foarte atenți cu tot ce fac pentru cei 46 de bătrâni cu diagnostice grave, precum demență.

„Această vizită este foarte importantă și înseamnă atât de mult pentru personal și rezidenți. Am avut norocul să nu fi avut un focar de Covid-19 aici, dar știm că amenințarea a fost foarte reală.”, a declarat unul dintre îngrijitori.

Kate și prințul William au avut un look impecabil, ca de fiecare dată, obișnuindu-i pe toți să șocheze prin aparițiile lor. Cei doi și-au asortat perfect piesele vestimentare, adaptându-le și la vremea rece de afară. S-au bucurat de această experiență și au fost impresionați de felul în care au fost primiți.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top