Connect with us
Filmare cu militarii români care le arată cetățenilor cum se pot proteja de noul coronavirus

Externe

Filmare cu militarii români care le arată cetățenilor cum se pot proteja de noul coronavirus

Ministerul Apărării a postat pe Facebook imagini video în care militarii arată, pas cu pas, cum poate fi prevenită infectarea cu noul coronavirus. În mesajul MApN românii sunt sfătuiţi să stea acasă şi să se gândească la personalul din prima linie de luptă.

„Sfârşitul pandemiei depinde foarte mult de fiecare persoană”, este mesajul militarilor români.

Ministerul Apărării a postat pe Facebook un video în care militarii arată, pas cu pas, cum poate fi prevenită infectarea cu coronavirus.

De la evitarea contactelor şi până la dezinfectarea suprafeţelor, militarii sunt filmaţi cum se protejează de coronavirus.

„Staţi acasă! Şi atunci când nu se poate şi trebuie neapărat să vă deplasaţi respectaţi regulile! Să ne gândim şi la cei care muncesc ca să salveze atâţia oameni! Sfârşitul pandemiei depinde foarte mult de fiecare persoană. #StareaDeSolidaritate #Româniafiiputernică #COVID19”, este mesajul postat pe Facebook de MApN.

MApN deja oferă sprijin în epidemia cu noul coronavirus. De exemplu, Spitalul Mobil Operaţional ROL 2 va fi operaţionalizat în scurt timp, iar două aeronave militare vor aduce materiale sanitare din Turcia şi Germania.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top