Connect with us
Un băiețel a fost împușcat în cap în ziua în care a împlinit 5 ani. Ce s-a întâmplat cu cel mic și în ce circumstanțe s-a produs incidentul?

Externe

A fost împușcat în cap în ziua în care a împlinit 5 ani. Ce s-a întâmplat cu micuțul?

Jaheem Hunter, din Bonx, a fost împușcat în cap în ziua în care a împlinit 5 ani. Copilul se afla la tatăl lui pentru a-și sărbători ziua de naștere. Află ce s-a întâmlat cu micuțul și cum a fost posibil să se întâmple așa ceva.

A fost împușcat în cap în ziua în care a împlinit 5 ani. Ce s-a întâmplat cu micuțul?

Totul s-a întâmplat luni. Doi bărbați s-au luat la ceartă și la un moment dat au deschis focul de armă. Astfel, copilul a fost rănit. Mai exact, cel mic a fost împușcat în cap. Tragicul evenment s-a petrecut chiar în ziua în care micuțul a împlinit 5 ani.

Copilul ieșea din casa tatăl lui, împreună cu acesta. Fusese la tatăl său pentru a-și sărbători ziua de naștere. La un moment dat, doi bărbați s-au lat la ceartă și la scurt timp au descis focurile de armă. Copilul a fost împușcat în cap.

CITEȘTE ȘI: După ce soția lui a fost ucisă la 37 de ani, i-a aflat cel mai îngrozitor secret

Cel mic a fost dus de urgență la spital. Din fericire, glonțul nu i-a atins creierul, deși a trecut prin craniul copilului. Micuțul Jaheem Hunter, din Bonx, se află în afara oricărui pericol. Se pare că cei care au fost responsabili pentru această tragedie sunt cercetați de poliție.

Din fericire, cel mic este în afara pericolului. A fost pe punctul de a-și pierde viața chiar de ziua lui, când a împlinit 5 ani. Însă deznodământul nu a fost unul tragic. Acum, oamenii care se certau și care au deschis focul de armă sunt cercetați de oamenii legii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top