Connect with us
Norvegia închide porturile și aeroporturile, de luni, pentru a opri coronavirusul

Externe

Norvegia închide porturile și aeroporturile, de luni, pentru a opri coronavirusul

Norvegia va închide porturile și aeroporturile începând de luni, în încercarea de a reduce răspândirea coronavirusului, deși se vor face derogări atât pentru norvegienii care se întorc din străinătate, cât și pentru mărfuri, a declarat sâmbătă premierul Erna Solberg, citată de Reuters.

Guvernul este gata să facă tot ce este necesar pentru a asigura economia, care a fost lovită de epidemie, și va încerca să importe echipament medical din China, a spus Solberg într-o conferință de presă.

Citește și: Norvegia închide porturile și aeroporturile, de luni, pentru a opri coronavirusul

„Am decis să închidem aeroporturile, să închidem porturile și să punem în aplicare controale extinse de-a lungul frontierei”, a spus Solberg.

Avioanele care transportă cetățeni norvegieni vor putea totuși să aterizeze în Norvegia, iar guvernul negociază cu Norwegian Air și SAS pentru a-i aduce acasă.

Transportul de mărfuri către și din Norvegia va continua, a adăugat premierul.

Țara nordică va implementa controale extinse asupra punctelor sale de intrare terestră, dar nu își va închide granița de 1.630 km (1.000 de mile) cu Suedia, a spus ea.

Norvegia a înregistrat trei decese legate de coronavirus, iar numărul oficial de persoane infectate a crescut la aproximativ 950.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Externe

To Top