Connect with us
Gerard Depardieu este acuzat de agresiune sexuală! Cum se apără actorul francez

Externe

Gerard Depardieu este acuzat de agresiune sexuală! Cum se apără actorul francez

Gerard Depardieu este acuzat de agresiune sexuală. Actorul cunoscut în toată lumea a fost inculpat pentru abuzul și agresiunea sexuală a unei tinere actrițe în vârstă de 20 de ani. Aceasta l-a acuzat că ar fi abuzat-o în 2018, în casa din Paris a lui Gerard Depardieu.

Actorul Gerard Depardieu acuzat de agresiune sexuală

Marele actor Gerard Depardieu este acuzat de agresiune sexuală. Actorul neagă acuzațiile care i s-au adus din partea unei tinere. Totul a început în 2018 când actorul francez a fost acuzat de viol și agresiune sexuală, de către o tânără de 20 de ani, tot actriță.

Agresiunea sexuală ar fi avut loc în casa lui Gerard Depardieu din Paris, unde se presupune că trebuiau să aibă loc repetiții pentru un rol. Autoritățile au deschis o anchetă în 2018, după care cazul a fost abandonat din lipsă de dovezi. Anul trecut, tânăra a cerut în instanță redeschiderea cazului, ceea ce s-a și întâmplat.

Gerard Depardieu își susține nevinovăția. Actorul este cercetat în libertate, fără control judiciar.

Pe de altă parte, tânăra actriță îl acuză că ar fi violat-o și agresat-o la domiciului lui din Paris, de două ori, în zile diferite, în toamna anului 2018.

Avocatul lui Gerard Depardieu – actorul respinge complet acuzațiile

În replică, avocatul lui Depardieu, Hervé Temime, a declarat că actorul – clientul său, este liber, dar sub supraveghere judiciară, și „respinge complet acuzațiile”.

De cealaltă parte, avocatul femeii, Élodie Tuaillon-Hibon, a declarat că speră ca „sfera privată a clientului ei să fie respectată” pe măsură ce se va desfășura cazul.

Gerard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi. De-a lungul carierei sale a câștigat mai multe premii, incluzând câte o nominalizare pentru cel mai bun actor la Academy Award și la premiile BAFTA 1992 pentru rolul său din Cyrano de Bergerac, și o alta la Oscar în 1991.

Pentru aceeași prestație de înalt nivel artistic a fost onorat cu Frunza de Palmier la Cannes în 1990. Tot datorită cunoscutului personaj al lui Edmond Rostand a primit premiul Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Actor din Green Card.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top