Connect with us
Portarul naționalei Portugaliei a intrat în șoc cardio-respirator în timpul unui antrenament

Externe

Portarul naționalei Portugaliei a intrat în șoc cardio-respirator în timpul unui antrenament

Îngrijorare mare pentru echipa națională a Portugaliei a cărui portar a intrat în șoc cardio-respirator. Este vorba de Alfredo Quintana – portarul selecţionatei masculine de handbal a Portugaliei. Bărbatul a suferit luni un stop cardio-respirator în timpul unui antrenament,

Portarul naționalei Portugaliei  a intrat în șoc cardio-respirator

Alfredo Quintana – portarul naționalei Portugaliei de handbal masculin a suferit un stop cardio-respirator în timpul unui antrenament. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, iar presa străină scrie că este în stare critică.

Pronosticul medicilor în privința lui Alfredo Quintana este rezervat. Sportivul în vârstă de 32 de ani este internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Sao Joao. Starea lui de sănătate este staționară, spun medicii care îl îngrijesc. Portarul naționalei masculine de handbal din Portugalia se află în comă indusă.

Alfredo Quintana este un sportiv handbalist care joacă pentru FC Porto și Echipa Națională. A reprezentat Portugalia la Campionatul European de handbal masculin din 2020.

În vârstă de 32 de ani, Quintana s-a născut în Cuba, dar este cetățean Iusitan. A evoluat până acum în 70 de meciuri internaționale pentru selecționata Portugaliei.

Portarul Alfredo Quintana a participat la Campionatul Mondial din Egipt

Portarul Quintana a participat în ianuarie 2021 la Campionatul Mondial din Egipt. Sportivul nu părea să aibă probleme de sănătate, până acum câteva zile când i s-a făcut rău în timpul unui antrenament.

Handbalistul a fost stabilizat de către paramedicii sosiți la fața locului, și imediat după a fost transportat la spital. El se află în comă indusă, iar medicii care îl îngrijesc sunt rezervați în privința evoluției sale.

Sportivi din toată lumea sunt cu gândul la portarul naționalei portugheze și se roagă pentru ca acesta să-și revină.

Sergio Concio, antrenorul echipei de fotbal FC Porto, a lăsat, de asemenea, un mesaj de sprijin pentru familia jucătorului de handbal, garantând victoria după meciul recent câștigat împotriva lui Martimo „Toată lumea se roagă” pentru recuperarea lui Quintana.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top