Connect with us
Tornadă de foc în California! Imagini apocaliptice

Externe

Incendiu de pădure în California! Imagini apocaliptice cu tornada de foc

Un incendiu devastator, o adevărată tornadă de foc s-a produs în pădurea californiană, în apropierea orașului Los Angeles. Incendiul a scăpat de sub control și s-a transformat într-o tornadă de foc. Vântul puternic și căldura intensă au făcut ca totul să devină un calvar. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice.

Tornadă de foc în California! Imagini apocaliptice

Un incendiu de pădure s-a produs în California, în apropierea orașului Los Angeles. Din cauza vântului și a căldurii intense, flăcările s-au transformat într-o tornadă de foc. Autoritățile au luat decizia de a evacua populația din mai multe zone. Incendiul a izbucnit miercuri după amiază și este activ și la ora actuală. Peste 1000 de pompieri se luptă să stingă flăcările.

Tornadă de foc în California! Imagini apocaliptice

Sursa CNN

Tornadă de foc în California! Imagini apocaliptice

Sursa CNN

Un alt incendiu de proporții covârșitoare a avut loc în Franța, la Marsilia. Acolo, incendiul a afectat aproximativ 1.000 de hectare, iar 2.700 de oameni au fost evacuați din calea flăcărilor. Incendiul s-a petrecut în apropiere de Marsilia, pe litoralul din sud-estul Franței.

Campingurile din zonă au fost evacuate preventiv de către autorități. Se pare că incendiul a izbucnit în mijlocul unei păduri şi a devastat hectare întregi de vegetaţie. Unii dintre turiştii aflaţi în concediu au fost transportaţi pe mare, apoi au fost primiţi de autorităţile locale, în special în săli de sport. A fost necesară şi evacuarea unui azil de bătrâni.

Tot mai multe dezastre în lume. Păstrând registrul, amintim de dezastrul din Beirut, Liban, care s-a soldat cel puțin 100 de morți și în jur de 4000 de răniți. Acolo, o explozie uriașă care a avut loc în zona portului, a măturat tot în jur.

Cartiere distruse, clădiri spulberate și mii de victime. Deflagrația s-a auzit din Larnaca, Cipru, la peste 200 de kilometri de coasta libaneză. Guvernatorul orașului, Marwan Abboud, a declarat la CNN că totul a fost ca bomba de la Hiroshima sau Nagasaki.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top