Connect with us
Fratele lui Donal Trump, Robert a murit la 71 de ani după o lungă suferință

Externe

Fratele lui Donal Trump, Robert a murit la 71 de ani după o lungă suferință

Fratele lui Donal Trump, Președintele Statelor Unite ale Americii, a murit în urma unei lungi suferințe. Cu câteva săptămâni în urmă acesta a fost internat de urgență la spital, iar Trump senior declara că are încredere că acesta se va face bine. Era cunoscut ca unul din cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din SUA. Familia Trump a confirmat decesul pe conturile de Twitter ale fiecărui membru.

A murit fratele lui Donal Trump

Una din primele persoane care a confirmat moartea fratelui lui Donald Trump, a fost chiar fiica lui Donal Trump, Invaka care a postat un scurt mesaj pe Twitter.

„Unchiule Robert, te iubim. Ești întotdeauna în inimile și rugăciunile noastre.”, a transmis Invaka Trump pe Twitter.

Președintele americii, a dat și el o declarație scurtă despre decesul fratelui său, aceasta a declarat

„Minunatul meu frate Robert a murit în această noapte. Nu a fost doar fratele meu, ci şi cel mai bun prieten al meu. Ne va lipsi, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea sa va trăi în inima mea pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihneşte-te în pace”, a declarat Donald Trump.

Inmormântarea va avea loc departe de ochii presei, într-un cadru restrâns

Donal Trump a confirmat că va participa la funerariile fratelui său despre care declara că s-a înțeles foarte bine cu el din prima clipă. Surse apropiate președintelui Americii au declarat pentru CNN că înmormântarea va avea loc într-un cadru restrâns departe de ochii lumii.

De asemenea familia Trump va respecta toate prevederile legate de situația cu care se confruntă întreaga lume și ceremonia funerară va avea doar câteva persoane care vor participa pe ultimul drum al lui Robert Trump.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top